نه میخوره. چون زیر قفسشو تمیز کردم هیچی پایین نریخته. تخم مرغم امروز پختم گذاشتم خورد.ینی پرنده فروشه گف بده بهش. خوشبختانه آبم خورد. عکس و نمیدونم چجوری بفرستم![]()
نه میخوره. چون زیر قفسشو تمیز کردم هیچی پایین نریخته. تخم مرغم امروز پختم گذاشتم خورد.ینی پرنده فروشه گف بده بهش. خوشبختانه آبم خورد. عکس و نمیدونم چجوری بفرستم![]()
سلام. خداروشکر که اب خورد. حتما سرکه رو بریزید توی اب. شاید یک عفونت ساده زودگذر باشه که با داروی مصرفی و سرکه ( ضدعفونی کنندست) برطرف بشه. 24 ساعت دیگه صبر کنید و داروهاشو بدید. اگر تغییری نکرد اطلاع بدید.
اموزش قرار دادن عکس http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=13094
سلام . هنوز مشكل حل نشده؟!سلام
دوستان تعداد 10 تخم عروس هلندی گذاشتم توی دستگاه جوجه کشی دمای 37.2 و دمای 50
نطفه دار بودن همه تخم ها چند تاش که 4-5 روز رشد کردن تو تخم دیگه رشد نکرد بعضیاشم بیشتر رشد کردن تا 12 روز اما متوقف شد همه تخم ها خراب شدن تخم هایی که بیشتر رشد کردن پوسته از سفید به مشکی تغییر رنگ داده. به نظرتون مشکل دما بوده یا رطوبت ؟ یا... ؟ سپاس
دماي 50 خيلي زياده!!! ٣٧-٣٨ مناسبه . عامل سياه شدن تخمها همينه . وقتي دما بالا بره ، رطوبت داخل تخم كم ميشه و به مرور فضاي داخل، خشك ميشه . دماي بالا باعث كم شدن اكسيژني ميشه كه از طريق روزنه هاي پوست تخم به جنين ميرسه. همه اينها باعث ميشه جنين در اثر كمبود اكسيژن و رطوبت ، ازبين بره . روش صحيح جوجه كشي رو از متخصصين سوال كنيد ،كه نه وقت خودتون تلف كنيد نه اون طفل معصوم ها و ماده از بين برن. ماده اگر پياپي تخمگذاري كنه ضعيف و عمرش كوتاه ميشه.
سلام مشکل که خیر هنوز که حل نشده والاسلام . هنوز مشكل حل نشده؟!
دماي 50 خيلي زياده!!! ٣٧-٣٨ مناسبه . عامل سياه شدن تخمها همينه . وقتي دما بالا بره ، رطوبت داخل تخم كم ميشه و به مرور فضاي داخل، خشك ميشه . دماي بالا باعث كم شدن اكسيژني ميشه كه از طريق روزنه هاي پوست تخم به جنين ميرسه. همه اينها باعث ميشه جنين در اثر كمبود اكسيژن و رطوبت ، ازبين بره . روش صحيح جوجه كشي رو از متخصصين سوال كنيد ،كه نه وقت خودتون تلف كنيد نه اون طفل معصوم ها و ماده از بين برن. ماده اگر پياپي تخمگذاري كنه ضعيف و عمرش كوتاه ميشه.
کسی ایا نمیدونه دما برای عروس هلندی چند هست !؟بنده همین متخصص که فرمودی رو پیدا نکردم تو ایران و اینترنت
ببخشید اشتباه کردم
این رو ببینید دوستان دما رو به سانتی گراد گفته خیلی سایت ها همین رو گفته رطوبت هم کفته 98.3 درجه فارنهایت بعد چطوری میتونم این رو به درصد تبدیل کنم ؟
![]()
واقعا ممنون بخاطر راهنماییتون
دما كه درسته ، همون ٣٧ ، رطوبت هم بين ٦٠-٨٠ .
فارنهايت رو به سانتي گراد بايد تبديل كرد : c=(f-32)5/9 حاصل بايد ضربدر 5 و بر 9تقسيم بشه . ولي باز رطوبت مورد نظر بدست نمياد!!![]()
سلام و خسته نباشید
عروس نر من میره میخابه رو تخم
ماده رو نمیزاره بخابه
ماده به زور پر نر میکشه که بره کنار
کلا دعوا سر روی تخم نشستنه
کاری لازمه بکنم؟
Sent from my ALE-L21 using Parsipet mobile app
صدای جیغ نر از تو لونه میادسلام و خسته نباشید
عروس نر من میره میخابه رو تخم
ماده رو نمیزاره بخابه
ماده به زور پر نر میکشه که بره کنار
کلا دعوا سر روی تخم نشستنه
کاری لازمه بکنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.