سلام
نه اقا لایه سفیدی نمیبینم..البته دو سه روز پیش تمام دیسکسا خودشونو به اطراف میمالیدن و باله هاشونو به شدت تکون میدادن که دما رو بردم روی 32+متیلن+نمک
که خیلی بهتر شدن..اما این یکی امشب حالش ظاهرا خرابه چون همش کف تانک پشت کنده قایم شده
میتونم از فانگ استاپ استفاده کنم دارم ازش.....واینکه توی تانک اصلی استفاده کنم یا جداش کنم؟
ممنون
سلام:
معمولا وقتی مشکلی برای ماهی پیش میاد اولین مورد باید چک کردن پارامترهای آب باشه
مخصوصا آمونیاک و نیتریت که میتونه باعث تنفس شدید بشه
در مان بیشتر اوقات در قرنطینه انجام میشود ولی اگر چاره ای ندارید در تانک اصلی درمان را انجام دهید
به تاپیک زیر سر بزنید
http://www.parsipet.ir/thread392.html
سلام دوستان
چند روزه که دیسکس های من دچار پوسیدگی باله و دم شدن
دمای آبم 30 و روزانه 100 درصد سیفون میکنم و سایز ماهی ها یک اینچ است
دلیلش چی میتونه باشه ؟
سه روزه از جنرال تونیک استفاده کردم تا چند روز ادامه بدم ؟
برای درمان کار دیگه ای باید انجام بدم ؟
ممنونم
با سلام خدمت اساتید من 5 تا دیسکس(3 تا تترا و 2 تا ازین اسکلتی ها و 1 کریدوراس) به مدت 2 ماه (البته 2 تاشون 1 ماه) داشتم که خیلی هم خوب میکس دل میخوردن (البته سیر نداشت) تا اینکه 1 دونه دیگه رو بدون قرنطینه به تانکم وارد کردم، به مدت 1 هفته همه غیر از اون غذا می خوردند و بعدش همه رو از مشهد منتقل کردم بیرجند به یه آکواریوم تازه، که توش 2 تا تترا و یک آنجل جدید و 1 گیاه کریپتون بود، الان به مدت 1 هفتست که هیچ غذایی نخوردن از general tonic به مدت 3 روز استفاده کردم ، 2 بار سیفون داشتم، دما رو روی 32 نگه میدارم، نمک مخصوص با دوز روی بستش به آب اضافه کردم، از قدیم ترسو بودن قایم می شدن که الان هم همینطوریند، وضعیت خاصی تو رفتارشون نیست، رنگشون نرماله، فقط با اینکه غذا نخوردن هنوز هم مدفوع بی رنگ که بعضی قسمتاش متمایل به قهوه ایه دارن، عکس از مدفوعشون نتونستم بهتر ازین بگیرم اگه می شه یه راهنمایی واسه غذا خور شدنشون بکنید با تشکر، در ضمن انگل روده که ندارن؟
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)