اثن داغون شدم به مولا
ميشه كلا بگي راههاي تعيين جنسيتشون چيه تا كه دوباره نرم ماده رو با ماده عوض كنم
به نظرت كدوما رو نگهدارم؟![]()
هردو ماده های آماده و بالغی هستن که اگر جفت بندازی براشون ممکنه خیلی زود برای تکثیر هم آماده بشن.به نظر من سبز رو نگه دار و با یک همرنگ خودش جفت بنداز.جوجه های قشنگی میدن.
نر ها کل اون فیبر بینی باید آبی یا بنفش خوشرنگ باشه.به سوراخ های اطراف بینی هم نگاه کن که اون ها سفید نشده باشن.برای بالغ بودن هم به حلقه ی اطراف چشم نگاه کن که زرد رنگ شده باشه.
سالاري تا الان توضيح به اين خوبي نديده بودم ♥هردو ماده های آماده و بالغی هستن که اگر جفت بندازی براشون ممکنه خیلی زود برای تکثیر هم آماده بشن.به نظر من سبز رو نگه دار و با یک همرنگ خودش جفت بنداز.جوجه های قشنگی میدن.
نر ها کل اون فیبر بینی باید آبی یا بنفش خوشرنگ باشه.به سوراخ های اطراف بینی هم نگاه کن که اون ها سفید نشده باشن.برای بالغ بودن هم به حلقه ی اطراف چشم نگاه کن که زرد رنگ شده باشه.
پس ديگه بايد برم تو نخ اينكه اينو با يه نر عوض كنم
آيييييييي خونه دار و بچه دار زنبيل بردار و بيار ماده ميدم نر ميگيرم :D
سلام
یکی از جفتهای ما ، تخم گذاشتن ، از تخماشون ، چهارتاش جوجه شد ، وضعیت خیلی خوب بود و پدر و مادر هم خیلی شیک و مجلسی ب جوجه هاشون رسیدگی میکردن .
آب و غذاشون هم میزون بود .
اما دیشب یهو دیوونه شدن و هر چهارتا جوجه ی خودشون رو خوردن
الان هم ک من در خدمت شما هستم ، با اجازه تون هیچ اثری از جوجه ها نمونده
آخه چرا ؟؟؟
سلامسلام
یکی از جفتهای ما ، تخم گذاشتن ، از تخماشون ، چهارتاش جوجه شد ، وضعیت خیلی خوب بود و پدر و مادر هم خیلی شیک و مجلسی ب جوجه هاشون رسیدگی میکردن .
آب و غذاشون هم میزون بود .
اما دیشب یهو دیوونه شدن و هر چهارتا جوجه ی خودشون رو خوردن
الان هم ک من در خدمت شما هستم ، با اجازه تون هیچ اثری از جوجه ها نمونده
آخه چرا ؟؟؟
رژيم غذاييشون چيه؟
چيزي باعث ترسشون شده؟
گاهي اگه به جفت استرس زيادي وارد شه يا از چيزي بترسن يا شرايط محيط رو نا امن بدونن اقدام به خوردن جوجه ها ميكنن
يكي ديگه از دلايلش هم ميتونه كمبود مواد معدني باشه كه باعث بدخلقي و عصبي شدن جفت به خصوص ماده ميشه
والا هرچی ک تا حالا داداشم بهشون میداد ، الانم همونو میده . ینی چیزی تو غذایی شون تغییر نکرده .
ارزن و یخورده تخم کتون و تو هفته هم دو سه بار سبزیایی مث جعفری و اسفناج و از این طور چیزا . هفته ای یبار هم تخم مرغ ( سفیده )
کف دریا و آجر مینرال هم همیشه هست .
جاشون هم اصلا تغییر ندادیم و همونجا ک بودن ، هستن .
فک نمیکنم بهشون استرس وارد شده باشه .
بیرون بودیم ، وقتی رسیدیم خونه دیدیم ک بله کار از کار گذشته و نامردا جوجه های بدبخت و خوردن .
چقدر وحشتناک یعنی واقعا مرغ عشق ها جوجه های خودشون را می خورند !!!!اینها که در حالت عادی گوشت نمی خورند؟!!!!! شندیده بودم بعضی از مرغ عشق های ماده جوجه ها و یا نر را می کشند ولی اینکه بخورند جای سوال داره
![]()
س.
من چند روزی بود که پرنده نرم پف کرده بود و هی میخوابید
بردمش و کفتن که سرما خوردگی داره
و واکسنش زدن
ولی هنوز دو روز گذشته هنوز هم پف داره و میخوابه بهش گفتم .......>گفت که صبر کن سرماخوردگی 5و6 روز طول میکشه بعد خوب میشه
لطفا حالا شما راهنمایی کنید
راستی نر من هی میره تو لونه بعد ماده میاد تو بعد زود میاد بیرون
سلام.بله متاسفانه در صورت عصبی شدن باجریگار میتونه از این حالت زیبا و آرام به یک موجود کاملا عصبی و تندخو تبدیل بشه.معمولا هم در اثر کمبود پروتئین این اتفاق برای جفت هایی که جوجه دارن پیش میاد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.