دوستان آینه گرفتن به فلاور واسش ضرر داره؟
ماهی من جلو آینه قرمز تر میشه
رو هدشم میتونه تاثیر داشته باشه؟
دوستان آینه گرفتن به فلاور واسش ضرر داره؟
ماهی من جلو آینه قرمز تر میشه
رو هدشم میتونه تاثیر داشته باشه؟
سلام.خواستم بدونم این هامپی هد اصل هست یا نه و الان قیمتش تو بازار چند هست و اگه اصل نیست اصلش رو از کجا میشه پیدا کرد تو تهران یا کرج.ممنون
![]()
سلام.من از با تجربگان یه سوال داشتم که سه تا فلاور هورن خریدم یکی نر و دو تای دیگر ماده هر دو ماده قایم و نر دنبالشان میکنه.چی کار کنم.دمای اب هم 24 درجه است .ماده ها هم غذا نمی خورند چون نر به انها اجازه نمیده...
سلام
اولین کاری که باید بکنی دمای آبو رو 28 تنظیم کن
اگه میخوایی جفتشون کنی یکی از ماده هارو بردار
اون یکی هم وسطشون شیشه بذار و بعد یه هفته شیشه رو بردار
اگه جفت شد که هیچ اگر هم نشد ماده رو میکشه و شما اون یکی ماده رو امتحان کن
-------------------------
من سر جفت کردن فلاورم هفت تا ماده مردنو تو هشتمی جفت شدن!!! و پنج بار ازشون بچه کشیدم![]()
من از sinaو rooham] کمال تشکر را دارم .ولی میخواستم بدانم هیچ راه دیگه سازش بین این سه فلاور نیست من از ماهی زیاد ضرر کردم .هر سه فلاور هم اندازه هم هستند ولی اصلا برای غذا و دور زدن به انها مجال نمی دهد .من از نر بخاطر فعال و پر جنب و جوش بودنش خیلی راضیم ولی اون دو تا ماده حالم رو گرفته....![]()
یه سوال از همه دوستان:میخوام از داخل سیستمم یه عکس بزارم تویقسمت سوال چه طوریه ؟توضیحات خود سایت رو متوجه نشدم.ممنون...
ویرایش توسط 09156134585 : 28th July 2014 در ساعت 01:47 AM
با سلام خدمت استاد محترم وعزیز
اولا خسته نباشید ودر ضمن تشکر میکنم از لطف وعنایت شما سوالی داشتم که ماهی فلاورم از دیروز رنگش به طور عجیبی پریده وتقریبا سفید شده در این مدت به اون غذاهای مختلف به همراه استاگزانتین داده ام علت چیه وچه باید بکنم ممنون از شما اگه دقیق راهنمایی بفرمایید
سلام به اساتید.میخوام فلاورهامو رو بفروشم و چند تا پرد بخرم .نظرتون چیه ایا پرد باهم میسازند یا نه مثل فلاور همدیگر رو میزنند؟![]()
سلام دوست عزیز
شما میتونید پرت ها را باهم داشته باشید
پرت ها مثل فلاور نیستد که شدید قلمرو طلب باشن البته شاید ماهی پرت اگه توی تانک قدیمی باشه و یه ماهی جدید اضافه بشه یکم پرخاشگر میشه ولی نه اینکه نشه کنارش پرت دیگه ای نگه داشت
ولی این نکته ار در نظر بگیرید داشتن یه فلاور خوب ارزش نگهداری بیشتری نسبت به پرت داره البته بازم سلیقه اینجا دخیل هست وگرنه همه موجودات زیبا هستند
موفق باشید
ویرایش توسط mjd-s : 30th July 2014 در ساعت 07:56 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)