سلام من یک گل یخ دارم که خیلی خوب داره رشد میکنه برگاشم حسابی سفت و محکمه و جون داره و آب داره کلا عالیه
فقط هرچی بیشتر رشد میکنه قسمت های اضافه شده از رنگی سبزی تبدیل میشن به رنگ سبز خیلی روشن یعمی خیلی خیلی خیلی روشن
این مشکلی نداره؟آفتابم کم بهش میخوره
فقط برگای جدید که در کیاد نسبت به برگ های قبلی یکم روشن ترن
راستی ممنون میشم یک گل معرفی کنید که یا خیلی زیبا باشه یا بو ی خیلی خوبی داشته باشه برای آپارتمان باشه نور زیاد هم نخواد ممنون
سلام نه هیچ مشکلی نداره و کاملا طبیعی هستش برگهای جوانتر همیشه رنگشون روشن تر برگهای قبلیش هست.
این گیاه چون به صورت آویز هست همیشه از یک سمت شروع به رشد د آویز شدن میکنه جای نگرانی نداره.
چند نوع گل هم توی قسمت گیاهان آپارتمانی معرفی کردم میتونید مطالعه اش کنید.
گفتم که چون این گیاه پوششی هست به این گونه رشد میکنه
شما میتونید از اون قسمتی که به سمت پایین رشد میکنه قلمه های چهار یا پنج سانتی بگیرید و مستقیم داخل
خاک بکارید اینجوری از رشد آویزان اون جلوگیری میشه .
سلام
به گلدون از گل پوتوس دارم كه تازگي ها برگ هاي جديدش تا مياد بزرگ بشه خشك ميشه. به نظرتون مشكل از كجاست؟ چكارش بايد كنم؟
ممنون
ممنون عزیز از لطفت
فقط من گشتم اکثرا معرفی گیاه خاصی بود
من دنبال یک گیاه میگردم آپارتمانی باشه نور کم هم بخواد و حتما بوی خوبی بده هرچه قدر بوش بیشتر بهتر
نتونستم این نیازمو تو اون تایپیک پیدا کنم اگر 2 3 نوع معرفی کنید ممنون میشم
آقا دوباره سلام
من دیشب گلم \ر جونور شده بود اما خود گل سالم بود بردمش حسابی شستم خاک های سطحیشم شستم ریختم دور خلاصه هم تخم ها هم جونور ها رو نابود کردم با آب
چون سم در اختیار نداشتم
خلاصه دیروز گل سالم بود
اما امروز....رفتم بهش آب بدم دیدم برگش اینطوری شده مثل شکل
۲ ۳ تا از برگاشم مثل همین شدن فقط یکم خرابیشون کمتره بقیشون هنوز سالمن
هرچی گشتم حشره ای جونوری چیزی ندیدم
اگه میشه بگید به خاطر چی اینجوری شده و راهکاری بگید اگر سم لازم داره روش تهیه شو بگید چون گفتم دسترسی به خرید سم ندارم باید خودم درست کنم(در صورت امکان)
ممنون میشم هرچه سریعتر کمک کنید گلم داره از دست میره
راستی یک چیز سفید هم تو اون سوراخه هست نمیدونم چیه.تخمه حشرست؟نمیدونم راهنمایی کنید خیلی نگرانم
![]()
الان تو خاکش دقت کردم دیدم پر ریز ریز های سفیده.خیلی زیادن.
تخم هستن؟؟؟؟؟؟؟وای بدبخت شدم..........
پر کوچولو کوچولو های سفید شده خاک گلم
یعنی اون سفید رو برگ هم تخم اوناست؟اون رو گلمم تخم کردن نامردا....
توروخدا سریع راه درمان بگیدد
در قسمت معرفی "بنفشه آفریقایی" گفته شده خاک رو باید ضدعفونی کرد .چطور میشه این کار رو کرد؟
سلام
از گلفروشی هایی که گلخونه دارن باید سم مخصوص تهیه کنید
مدیر این بخش ممکنه تا یکی دو روز آینده نباشن
ویرایش توسط nafiseh65 : 10th May 2013 در ساعت 08:39 PM
من متوجه نشدم گیاهتون چیه..ولی خب مشخصه آفته..نازیخیه؟اگه ناز یخیه بزارید آفتاب مستقیم ..بین ساقه های گیاه جاهایی که اتصالاته برگهاست پنبه ای های سفید نمیبینید؟!معمولا سم رو توی خونه توصیه میکنن استفاده نشه راه دیگه استفاده از تنباکوئه..خیس میکنن توی آب ..اون آبی که میمونه و آماده میشه رو یا پنبه میکشن به گیاه و آفتهارو از بین میبره..البته من خودم از الکل با گوش پاک کن استفاده میکنم..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.