صد در صد الان امونیاک تانک شما الان بالا رفته و نیترات،تست بزنید تا متوجه شین
شن محلیه برا تجمع باکتری ها نباید بهش دست زد فقط مجازین نیم سانت از روی اون رو هنگام سیفون بردارین و بعد از شستن و خشک شدن و دوباره به تانک اضافه کنید
نباید این کارو میکردین
ویرایش توسط farbodb : 5th August 2014 در ساعت 02:18 PM
حالا چه کار کنم ؟
احتمال مرگو میر چقدره
چون من یه چند وقتی رفتم مسافرت ماهی هام رو سپردم دست یکی از دوستم و تو تانک خودم ماهی نبود حالا می خواستم امروز برم ازش بگیرم به نظرتون بگیرم یا نگیرم
می شه 50 در صد اب رو سیفون کرد
سلام دوستان ما امروز رفتیم اکواریومی و این دو محلول رو گرفتیم
[IMG][/IMG]
البته اینو بگم دیروز که یکی از دوستانمان گفت که ماهی هاتو نگیر ما رفتیم گرفتیم باز به حرف شما گوش نکردیم ببخشید
اخه دیگه صبرم تموم شده بود تا 2 هفته دست دوستم بود البته خودم یه تانک 20 لیتری دادم دست دوستم و با اب تانک خودم و یه فیلتر داخلی و چند تا لایو راک
ایشون هم هیچ اطلاعاتی در مورد اب شور نداشت ماهی ها رو توی بد ترین وضعیت نگر می داشت وقتی رفتم گرفتم اب اکواریوم زرد زرد شده بود نیترات بی نهایت شده بود دیگه ماهی داشتن می رفتن که سریع گرفتمشون و اوردم و 50 درصد ابی که برداشته بودم و داده بودم به دوستم را ریختم دور و 50 درصد اب تازه وارد کردم و به مدت 2 ساعت ماهی ها توی اون وضعیت موندن و دیگه داشتن می رفتن انداختم تو تانک هر کدومشون وضعیتشون خراب بود تا صبح شد
دیگه همشون رو صحیح سالم دیدیم
و امشب هم با وجود این سر حالی رفتم این دو محلول رو گرفتم و به اندازه هر کدوم را زدم البته وقتی زدم ماهی توی اکواریوم بود و هر دو رو در یک زمان زدم می خواستم بدونم برای سرخی لایو راک ها محول خوبی خریدم یا نه؟
ایا هر دو محلول رو در یک زمان وارد کردم کار اشتباهی بود یا نه ؟
وقتی محلول هارا وارد کردم ماهی توش بود اشتباه بود یانه؟
در ضمن برای اطمینان بیشتر تا این که شکم بر طرف بشه می شه روش مصرف هر کدوم رو بگشد و تا چه مدتی این محلول ها را وارد کنم
باتشکر
راستش می خواستم بدونم که وقتی در این دو محلول باز می شه نیاز به نگهداری در یخچال دارد یا نه؟و برای نگهداری ریف می شه از محلول ید هم استفاده کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.