فربد جان دقیقا همه این نکته هایی که شما میگی خودمم خونده بودم و ممنونم که یکی بالاخره تاییدشون کرد. در مورد سختی اگر دقت کرده باشی از اول مرداد ماه سعی کردم بین ۷ تا ۸ نگهش دارم که این یکی دو هفته آخر موفق نبودم و دارم سعی میکنم به ثبات کامل با دزینگ پمپ یا کالک یا ریختن روزانه جوش شیرین برسونمش. خودم ترجیح میدم روی هشت نگه دارم. چون هم خیلی افت دارم و هم lps هاو ماهی ها براشون بهتره.
در مورد فسفات متاسفانه هرکار میکنم که بیاد بالا نمیاد نامرد. دلیلشم رفیجیوم ۱۵۰ لیتری هست. جالب اینجاست که بدونی تا همین هفته پیش من مدیای فسفات گیر برایتولم که تو راکتور دست ساز هست رو بعد از ۱۰ ماه عوض کردم. اونم فقط برا اینکه دیگه خودش عامل خراب کاری میشد با اون همه کثیفی مگرنه فسفات از رو صفر پایین نیومد. متاسفانه این که میگی باعث تیرگی میشه چیزیست که خودمم باهاش درگیرم و میدونم که زیر ۰.۰۳ اگه بیاد بلیچ میشه و تیره هم میشه. ولی چه کنم که نفهم تشریف دارن. پی اچ هم من نگرانی براش ندارم. چون روی تانک رو باز گذاشتم و سیستم خنک کنندگیم هم فن هست که خودشون اگه کسی توش حراب کاری نکنه ثابت نگه میدارن. فقط برای اطمینان خاطر هست که تست میزنم. در مورد عکس هم متاسفانه الان به دلیل کم بودن نور و پیدا نکردن مهتابی ATI چینش مرجانها بسیار بد هست و میخاستم وقتی اوضاع درست شد عکس بذارم ولی انجام وظیفه میکنم و یه عکس میذارم. ممنون میشم با نظرهای خوبت همراهیم کنی.
![]()