سلام
یه سوال دارم برای استارت اولیه حتما باید از آب ro استفاده کرد ؟
چون من دستگاه تصویه ندارم که بتونم ازش ro بگیرم !
یعنی با آب لوله کشی نمیشه ؟
ممنون از راهنماییتون
سلام...
یکی از مهمترین ملزومات اکواروم اب شور داشتن تصویه اب ro هستش نه فقط برای استارت بلکه هم برای جایگزین کردن اب تبخیر شده و هم برای انجام سیفون...
شما اگه از اب لوله کشی استفاده کنین دچار مشکلات فراوانی میشید و باید بعدا هزینه های بیشتری را بابت این کار بپردازید.
حتما سعی کنید از اب ro استفاده کنید اگه دستگاه تصویه ندارید حداقل میتونید از این ابهای تصویه شده 20 لیتری که داخل دبه های ابی رنگ هست و اکثر سوپرمارکتها دارن استفاده کنید البته اونهارو هم قبل استفاده تست کنید که فسفات و نیترات بالا نداشته باشن....و همچنین میتونید از اب معدنی اکوفینا استفاده کنید که از لحاظ نیترات و فسفات در پایین ترین سطح قرار داره...
این پست رو هم بخونی بد نیستhttp://www.parsipet.ir/thread398.html
یه سوال دیگه من از نظر فضا تو آشپزخانه نمی تونم دستگاه نصفیه آب خانگی بزارم جای دیگه هم که نمیشه .
حالا این نتیجه آزمایشگاه آب آشامیدنی سوپرایز
حالا می تونم از این استفاده کنم ؟
ممنون
![]()
سلام
باز آب منطقه شما به نسبت خوبه
(فقط بدی که هست آب شهری همیشه پارامتراش ثابت نیست و گاهی تغییر می کنه)
اما چرا فرمدید دستگاه ro رو جایی دیگه نمیشه نصب کرد؟
ممنون این برگه آزمایشگاه مال شرکت آب سورپرایز هست که می خوام از اینا آب دبه ای بخرم .
می خوام ببینم اگه پارامترهای آبشون خوبه از اینا بخرم در غیر این صورت فکر کار دیگه باشم .
در مورد جای دیگه هم تو آشپزخانه که جا نیست و نمیشه.
جای دیگه هم مثلا کجا ؟ زیر آکواریوم که نمیشه سامپ هستش و جا نداره تازه اگر هم جا داشته باشه تانک جایی هست که نه به دستشویی نه حمام نه آشپزخونه نزدیکه که بخوام از اونجا انشعاب بگیرم .
حالا شما راهنماییتون چیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)