سلام . تبریک میگم . خیلی نازه .
برای طوطی های شما نمیشه اسم انتخاب کرد. چون کلا یه تفکر خاصی دارید راجع به اسم طوطی هاتون . آخرش چیزی که دوست دارید رو میذارید
![]()
سلام . تبریک میگم . خیلی نازه .
برای طوطی های شما نمیشه اسم انتخاب کرد. چون کلا یه تفکر خاصی دارید راجع به اسم طوطی هاتون . آخرش چیزی که دوست دارید رو میذارید
![]()
سلام
ماشالله خیلی زیباست!!!!خداحفظش کنه!
فکر نمیکردم کسی که این آمازون ها رو میخره معرفیش کنه جایی!فقط خوشحال بودم که چندتا تو ایران هست،ولی شما با این خریدتون کلی خوشحالمون کردی!
آقا بهزاد انشالله که اونطور که میخوای برات بشه واین پرنده ی زیبا تا پیری پیشت بمونه
فقط قول بده که تند تند عکس وکلیپ بذاری ازش!مرسی![]()
ممنونم
چرا نباید چنین فرشته هایی رو معرفی کرد؟؟؟ان شالله به حرف که بیاد کلیپش رو میزارم دوستان ببینند
مرسی از نظرتون
آیدین اسم خوبیه دوستش دارم
مرسی
تفکر خاص ؟؟؟
تفکر من کجاش خاصه؟؟؟اکلکتوسم چون شیطون و قلدور بود اسمش رو گذاشتم تیمور این آمازون پر تجرک ولی بی سروصدا و مظلومه،یک اسم که به شخصیتش بخوره و ساده هم باشه پیشنهاد بدید حتما میزارم براش![]()
والا اکثر کسایی که طوطی های تک وخاص رو میگرین معمولا معرفیش نمیکنن،خیلی کمن که معرفی کنن،مثلا پندتا تاپیک معرفی ارا دیدین؟یا اون فردی که امازون پشت گردن زرد داشت فقط یه اگهی میزنن ومیرن ولی خب خداروشکر شما عکس گذاشتی وبعد اینم میذاری،انشالله هم به حرف میاد هم اپرا اجرا میکنه!
مبارکه الان متوجه شدم دنبال اسم بودی گفتم چندتا اسم میخوای برا یک پرند ه نگو کار خودتو کردی
همون قیمت خریدی؟
مبارکه انشالله از اب و گل هم در مباد
به به مبارکتون باشه اقا بهزاد چقدر سرحال و خوش اب و رنگه
ایشالا که موندنی میشه
چون به معنی اهمیت میدین معنی هاشونو هم سرچ کردم گذاشتم
ببخشین زیاد شد.خودم گلچین کردم هی سعی کردم چندتا دونه بیشتر نشه اما شد این..
اشکان یا ارسلان بهش میاد: )))
انوش.....جاودانه
امیر....شاه
آرشام.....بسیار نیرومند
آریاز....راهنما و راهبر
آرتین....پاک و مقدس
آزا....سالم
آسو....افق
آگرین....آتش(نام کوهستانی در لرستان)
اتابک....نگهدارنده،بزرگ
ارسلان...شجاع
اسفندیار....پاک افریده شده
اشکان....همانند اشک پاک و زلال
افشین....باهمت
افشار.....شریک،رفیق
بابک....معنی خاصی نداره جد اردشیر و پسر ساسان بود و سرداری که علیه اعراب قیام کرده .برخی جاها پدر کوچک هم معنیش کردن...من که عاشق این اسمم^^
برسام....بسیار فروزان و درخشنده
بهرام...پیروز
بهروز....خوشبخت
بهشاد....خوش حال
شادمهر.....مهربان
...گران مایه،لایق
فرزاد و فرزام....شایسته و لایق
مزدک...خردمند کوچک
نریمان....دلیر
نیما....هم میشه کمان هم بزرگ مرد کوچک....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)