سلام مهدی جان.
مرور تصاویر جذاب و دیدن دوباره زیبایی تانکتون مجدداً من غافلگیر کرد.خیلی زیبا بود.مهدی جان فوق العاده زیبا و چشم نواز بود ممنون.
سلام مهدی جان.
مرور تصاویر جذاب و دیدن دوباره زیبایی تانکتون مجدداً من غافلگیر کرد.خیلی زیبا بود.مهدی جان فوق العاده زیبا و چشم نواز بود ممنون.
مهدی جان لطف می کنی در مورد آخرین تانک میزان co2،نوع کود مایع و دوز آن،بستر و میزان و نوع نور رو بفرمائید؟
سلام آرش جان . لطف داری داداش من . تانک آخری 240 لیتری هست و میزان تزریق co2 دو حباب در ثانیه و نورش جمعا 150 وات هستش . کود مایع مولتی برایت ول و مکمل آهن (فلورین اف ایی) برایت ول بصورت دوز روزانه . مولتی 6 قطره واسه 200 لیتره کم من 8 قطره میریزم و مکمل آهن هر 8 قطره واسه 40 لیتره و من احتیاط میکنم و روزی 35 قطره میریزم .
کود بستر دو بسته 5 لیتری آکوابیسیس و بستر مانادو . هر دو رو تقریبا یکسال پیش خریده بودم .
درخدمتم
قوربونت
مهدی
عمو مهدی شرمنده یادم رفت.سیفون آبت چقدره و چند روز یکبار؟فکر کنم آب هم ro هستش.درسته؟؟؟؟
ممنونم نفیسه خانوم . دیدن پرنده های زیبای شما هم خیلی انرژی میده . از اردیبهشت تا آبان هرجایی از شمال رو ببینی انواع اکواریوم گیاهی خداست . خیلی قشنگ دکور زده . عالی . خدا رئیس کل همه آکواریوم دارهاست . چه تانک گیاهی و چه تانک غیر گیاهی و تانک آبشور .
موفق باشی
ممنونم دوست من . بالاخره شما که تهران هستی باید تا حالا زیباترین تانک گیاهی رو میداشتی . بخاطر امکاناتی که در تهران هست میگم . این پیشرفت من در 5 سال بوده . اگه تهران بودم پنج سال پیش به اینجا رسیده بودم . متشکرم عزیز .
موفق باشی
متشکرم و خوشحالم که دوستان خوشحال شدن .
مرسی دوست من . پس شما هم به تانکهای گیاهی علاقه داری . امیدوارم از اینها زیباترش رو داشته باشی .
موفق باشی
سلام فرهاد جان . آقا خیلی شاعرانه بود . ممنونم . امیدوارم به بهشت واقعی بری و همونجا بیاد ما بیوفتی و دعامون کنی . بالاخره با سختی و بدور از امکانات به اینجا رسوندمشون . البته از تهران هم دوستان کمک رسوندن و تشویق های عزیزانی مثل شما هم پشتگرمی بنده بود . همتون رو دوست دارم چون خیلی باحالید .
کوچیکت
مهدی
سلام آرش جان . قربونت برم داداش من . سورپرایز شدی آره ؟ لطف داری .
قربونت
مهدی
سلام دوستان
قبل از اینکه دکور رو تغییر اساسی بدم - چند تا عکس از گوشه و کنار تانک 250 لیتری میزارم
![]()
سلام دوست عزیز آکواریوم گیاهیتون خیلی زیباست واقعا مثل یک طبیعت ناب میمونه من که خیلی لذت بردم
ایشالا همیشه همینطور زیبا و عالی باشه موفق باشید!![]()
سلام
تانک 100 لیتری قدیمی با تغییرات کلی
نگهداری از رد چری و رد ریلی
گیاهان : همیانتوس میکراندمویدس و ریپنز روبین
بستر : پلانتینگ سویل مارک اوشن فری
بدون CO2
بدون کود
![]()
تبریک میگم مهدی جان
این تانکت هم مثل تانک های قبلیت زیبا درستش کردی
فقط کمی حرس کاری میخواد که بیشتر خودش رو نشون بده
چند تا میگو تو تانک ریختی و این تانک فیلتر اکسترنال هم داره یا خیر؟
سیفون تانک رو با وجود میگو ها چند روز یک بار میزنی ؟
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)