این رفتار خیلی شایع نیست ولی طبیعیه...بعضی از طوطی ها مثل خفاش از سقف قفس آویزان میشن و هیچ مشکلی هم ندارهسلام به همه
یه مشکل بزرگ با این جوجه طوطی ام که الان فک کنم 4 ماهه باشه دارم . اونم اینه که وقتی شب ها رو شو کاور میندازم میاد بالای قفس آویزون میشه و دیگه پایین نمیره. حتی دیشب بعد افطار کاور شو انداختم رفتیم شب نشینی و 3 ساعت بعد اومدم یواشکی که از زیر کاور نگاه کردم دیدم هنوز آویزونه . حتی یه بار صبح که نگاه کردم دیدم هنوز آویزونه. میترسم بلایی سرش بیاد. ولی وقتی که کاور نمیندازم و برق اتاق رو خاموش میکنم آروم رو جا غذاییش میخوابه. ولی خوب چون بالای درهای اتاق شیشه داره و لامپ اتاق های دیگه روشنه فک میکنم راحت نباشه. به نظر شما چیکار کنم. در ضمن ممکنه که تا آخر شب چندین بار مجبور بشیم بریم توی اون اتاق.
نکته مهم اینکه اصلا مریض نیست و کاملا فضولی میکنه و سرحاله.
با تشکر
من حتی یک بار کاسکو هم دیدم که با اون وزنش آویزون میشد از سقف قفس وساعت ها میموند به همون شکل!
موفق باشید
باسلام به دوستان یه سفر سه چهار روزه دارم اگه طوطی چهار یا پنج ماهمو با خودم ببرم توی ماشین باشه پیشم طوریش نمیشه؟؟؟؟چی کار کنم نمیتونم خونه تنهاش بذارم لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟
سلام نه مشکلی نداره
مواظب باشید سرما نخوره
باد کولر بهش نخوره
پنجره باز نباشه
رو قفسش حتما کاور بکشید
با سلام به دوستان. طوطیم شش یا هفت ماهشه گردو خیلی دوست داره اشکالی نداره بهش بدم؟؟؟؟در ضمن داره کم کم طوق گردنش ظاهر میشه درسته که شش یا هفت ماهشه؟؟؟؟
سلام
نه گردو مشکلی نداره فقط چون چربه نصف یا کمترش کافیه
از همین حدود سن طوقش سایه میندازه
یکی دوماه کمتر یا بیشتر
سلام برای درست کردن این مخلوط نیاز هستش که آب جوش هم اضافه بشه یانه؟
مخلوطی از هویج آبپز شده- سیب بدون پوست- موز- و 2 قاشق مغزتخمه آفتابگردان آرد شده
اینم بگم که میخوام با قاشق بزرگش کنم وهمین طور امروز 8روزش شده
بله خمیر رو که درست کردید با آب جوشیده شده ولرم مخلوط کنید تا به حالت سوپ در بیاد
بار اول خیلی کم و با احتیاط این کار رو بکنید ببینید اصلا میتونه با قاشق بخوره یا نه
سلام به همگی
این تخم آفتاب گردان که میگین از آجیل فروش ها بگیرم یا باید تخم خام بگیرم که نمک نداشته باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.