سلام
خب 100 در 100 که فیلتر سطلی بهتره..
سیفون از بخش های جدانشدنی نگهداری ماهی هست ولی بستگی به ماهیتون داره مثلا دیسکس رو هر روز یا یکروز در میان سیفون میکنن ولی ماهی هایی مثل گوپی و ... چنین سیفون سنگینی نیاز ندارند
بهترین ماهی ها برای شروع اکواریوم داری مولی و گوپی و کلا زنده زا ها هستن .چون نگهداریشون و تغذیشون راحته و با تولید مثل سریع و جالبشون عشق ماهیبازی رو هم در شما نگه میدارن و بمرور و کسب تجارب مختلف میتونین ماهی های دیگه ای رو امتحان کنین
موفق باشید
سلام کف تانکم متاسفانه شکست
ابعاد : 70*25*50
آیا شیشه کف تانکو عوض کنم یا رو همین باز شیشه بچسبونم ؟ ( خودم بنظرم دو لایه باشه بهتره اخه تانک سیچلاید هست بخاطر دکور سنگی میگم )
![]()
سلام
به نظر شما فیلتر زیر شنی خوب است یا بد؟
معایب؟
سلام
برای آکواریوم 330 لیتری یه مخزن سامپ 50 لیتری جواب میده؟
اگه کمه چه مشکلاتی پیش میاره
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
در نظر دارم آکواریومی به ابعاد 80*50*150 (طول*عرض*ارتفاع) بسازم اما از جابه جایی آن از مغازه به منزل و حمل آن به طبقه پنجم حراس دارم آیا به نظر شما حمل آن مشکل می باشد. البته نمی دانم با آسانسور می توان این کار را انجام داد یا خیر در صورت حمل با آسانسور باید به طور ایستاده در آن قرار بگیرد. (آکواریوم بدون پایه می باشد و بر روی اوپن آشپرخانه قرار می گیرد.)
با تشکر
سلام
برای ساخت این تانک باید حداقل از شیشه 12 تا 15 میل استفاده کنید که وزن شیشه خالی آن حدود 125 تا 160 کیلو خواهد بود.
در صورت استفاده از شیشه 10 میل هم حدود 105 کیلو وزن خواهد داشت.
علاوه بر وزن ، جابجایی ان هم کار اسانی نیست. پیشنهاد میکنم در صورت امکان شیشه ها را به صورت برش خورده به منزل انتقال دهید و چسبکاری را در محل انجام دهید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)