سلام. اگر بخوام یک عروس هلندی بخرم، ماده بخرم بهتره یا نر؟
سلام. اگر بخوام یک عروس هلندی بخرم، ماده بخرم بهتره یا نر؟
ویرایش توسط ملینا : 22nd September 2015 در ساعت 07:07 PM
سلام. می خواستم بدونم عروس هلندی ماده با هوش تره یا نر؟
و این که عروس هلندی ماده بیشتر صاحبش رو دوست داره و زودتر با صاحبش اخت میشه یا نر؟
کدوم یکی توانایی سخنگویی بهتری دارند؟
کدوم یکی تربیت کردنشون راحت تره؟
سلام غروس هلندی من روزی 10 بار عطسه می کنه ایا به دامپرشک نیازه؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.
سلام
من یه روزه که یه طوطی عروس گل باقالی احتمال زیاد ماده گرفتم که جوجه هست و چون یه جفت دیگه تو خونه هست تا صدای اونارو میشنوه دست رو محکم گاز میگیره و بی قراری میکنه
چیکار کنم که براشون عادی شه و این مار رو نکنن.این طوطی هم میخوام اهلی کنم ولی خیلی به هم واکنش میدن.ببخشید کمی طولانی شد
سلام . هم نر و هم ماده میتونن پرنده خونگی خوبی برای شما باشن . اما اگه سخنگویی خیلی براتون مهمه به دنبال طوطی نر باشید
ویژگی های نر و ماده به طورکلی این هست :
ماده زودتر و عمیق تر ارتباط برقرار میکنه . کم صدا تره . آروم و شیرین تره . احتمالش کمتره که گاز بگیرن، اما زودتر دچار استرس میشن ، یکم کم تحرک تر هستن . به طور کلی حرف نمیزنن و مثل طوطی نر سوت نمیرنن . ممکنه بدون حضور نر تخم بذاره
نر هم بازیگوش تر و پر سرو صدا تره ، آهنگ ها رو زودتر یاد می گیره ترفند ها رو بهتر یاد میگیره . نسبت به ماده خوش رنگ تره ، پر انرژی تر هستن . میتونه خودشو سرگرم کنه و زیاد به صاحبش نمی چسبه و و معمولا بیشتر گاز میگیره
دوستان دیگه اگه نکته ای جا مونده باشه میگن بهتون
اگه علایم بیماری و ترشح بینی و چشم نداره مشکلی نیست . قفس رو زود به زود تمیز کنید ممکنه گرد پر وارد بینیش شده باشه
به صدا واکنش نشون میده ، به تدریج کم میشه
پرش رو کوتاه کنید و مراحل رام شدن رو انجام بدین
با توجه به این تاپیک
http://www.parsipet.ir/thread26430.html
سلام
رنگ مدفوع طوطی عروس من که 5 ماهشه همش سبز روشن هستش.مشکلی هست?
سلام
آیا میشه عروس هلندی راتو خونه ولی جایی که بخاری نیست ازش جوجه گرفت؟
و هر چند وقت یبار میشه و طوری نیست از جفت مولد جوجه گرفت؟
و الان جوجه عروس هلندی که فقط اهلی باشه چند خرید و فروش میشه؟
ویرایش توسط محمد هفت برادران : 27th September 2015 در ساعت 08:20 PM
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)