رو نوکش قرمز متورم هست فک نکنم ضربه باشه
خریدمش .
ارسال شده از gt-n7100 با استفاده از تپاتالک 2
رو نوکش قرمز متورم هست فک نکنم ضربه باشه
خریدمش .
الان با جفتش تخم گذاشتن
خریدم سالم بود
میخوام بدونم بیماریش چیه و در اثر چی به وجود امده و چجور درمان میشه؟
ممنون دوستان منتظر جواب اقای اسکندری هم هستم
با پشکر
واسه اینکه میگید متورمه پس به جایی خورده و شما ندیدید
اگه بیماری ژنتیکی باشه نمیشه کاری براش کرد
دوست عزیز قطعاً به جایی خورده.
پای یکی از فنچ های من یه ورم بزرگ ایجاد شده بود که گرفتم و بعد از بازبیبنی دیدم که نخ دور پاش پیچ خورده و اینطوری شده و خودم سریعاً عمل جراحی کردم و خوب شد و الانم جوجه داره.
سلام.تغذیه ی اشتباه و کمبود دار در گذشته باعث شده کمبود کلسیم در نوک پرنده نمود پیدا بکنه و نوکش به شکل فعلی در بیاد.اگر تخم ها جوجه نشدن هنوز به تغذیشون میتونید کلم رنده شده یا سبزی جعفری وکلا چیزهایی که کلسیم بالایی دارند اضافه کنیدتا جبران بشه برای آینده.ممکنه روی نوک هم بعدا لایه لایه بشه و حالتی مثل ترک خوردگی پیدا کنه که باید با تغذیه درستش کنید.
سلام.سالمونلا بیماریی هست از نوع باکتری گرم منفی که بیشتر در بین ماکیان دیده میشه ولی چطور تشخیص دادن که فنچ های شما هم به این بیماری دچار شدن؟کشت مدفوع کردن؟در مورد بيماري تحقيق كردم و فهميدم كه در نوع پولوروم يكي از دلايلش موندن زيادي تخم مرغ پخته در قفس هست و بيماري با اسهال سفيد همراهه كه براي فنچ هاي من هم پيش اومده. از ديروز كه دارو رو ميدم حالشون بهتره و ديگه پف ندارن و اشتهاي خوبي دارن و اسهالشون هم خيلي كم شده. فقط نمي دونم داروي tnt مخفف چه داروييه؟
تی ان تی یک آنتی بیوتیک هست همونطور که آقای معدن زاده زحمت کشیدن و نوشتن و ممکنه چون مورد مشابه بوده باعث بهبود بشه اما صرف اینکه اسهال داشتن و مدفوع پرنده سفید بوده باشه ممکنه به عوره ی بالای موجود در ادرارشون مربوط باشه که حجم مدفوع کم بوده به نظرتون اسهال میدید.بهرحال سالمونلا انقدر قوی هست که ظرف چند روز میتونست جوجه هارو خیلی سریع از پا در بیاره.امیدوارم دارو مثمر ثمر باشه.موفق باشید
ممنون اقای اسکندری عزیز
من هر چی مجاز باشه بهشون میدم
فقط اینا کف دریا قبلا میخوردن اما الان اصلا نمیخورن
خواهش میکنم.بهتره در دوره ی بعدی تخم گذاریشون حتما حداقل دو ماه استراحت بدید و یک مکمل کلسیم براشون مصرف کنید.چون کمبود کلسیم برای ماده خیلی سریعتر بوجود میاد و خطرناکتر هست.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.