سلام چند روزه تانک رو اب گیری کردید؟
سلام چند روزه تانک رو اب گیری کردید؟
سلام عزیزم من نظر شخصی مو میگم از کود خیلی زوده که استفاده میکنی صبر کن تا سیکل طی شه و فتو سنتز رو ببینی اون موقع از کود مایع استفاده کن اینو نه تنها واسه شما بلکه واسه کل دوستان میگم به عقیده من تا فتوسنتز در آک وارییوم ندیدید از کود مایع استفاده نکنید چون فقط باعث بوجود اومدن جلبگ میشه
واسه فتوسنتز هم ( نور + دی اکسید کربن ) لازمه این 2 تا توازن داشته باشه فتوسنتز شروع میشه دما هم سعی کن رو 25 نگه داری بهترین دما به عقیده من بین 24 تا 26 درجه است
و از دماسنج دیجیتال استفاده کن که دقیق دما رو بهت بگه
ببین اینی که میگم کلا تو طبیعت حتی گیاه و درخت های معمولی که تو باغچه هم میکارند شامل میشه جابجایی واسه گیاه یه خزان ابتدایی داره اگر تعداد زردی برگها در حد 2 یا 3 عدده اون مشکلی نداره خزان اون گیاه است که بعد از چند روز که گیاه به شرایط تانک شما عادت کنه برگ های جدید شروع به رشد میکنه اما اگه دیدی برگ ها ریخته شده هی داره زیاد میشه و گیاه برگ جدید نمیده از استادانو مدیران عزیز کمک بخواه تا زاهنماییت کنن
از مقدار مصرف درج شده روی بطری خودداری کنید..
شرکتهای سازنده به اندازه کافی دوز رو بالاتر توصیه میکنند که
زودتر تموم بشه شما بری دوباره بخری ..
دمای اب رو تا 25 بیار بالا .. اکواریوم رو مگه تو کوچه گذاشتی دمای آب رو 14 مونده..
فعلا کود اضافه نکنید..
سلام آکواریوم سر محلمونهمن نگفتم روی 14 مونده روز آب گیری دما روی 14 اومد الان یک روزی هست دما روی 25 فیکس شده منظورم این بود وقتی دما رفت پایین تا 14 گیاها اذیت نشدن؟ بعد هم دوز مصرفی قانونی برای آکواریوم من حساب کردم و روی خودش نوشته هفته ای یکبار ... چه آهن ریورتون چه فلورمولتی برایت ول... حالا باز اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ؟ از فردا هم 1/3 آب تعویض می کنم اما الان آب صاف شده دیگه ...
سلام دوستان عزیز... چند دقیقه پیش داشتم آکواریوم بررسی می کردم یه جانور عجیب پیدا کردم اول ازش عکس گرفتم و بعد هم دستگیرش کردم چندتا عکس میزارم دوستان ببینید چی هست؟ قیافه اشمثل سنجاقک بود اما یه دم هم داشت .....
بابت تصاویر بی کیفیت عذر خواهی می کنم... فکر کنم از مالزی یا تایلند با گیاه اومده باشه![]()
منم از این جونور تو تانکم بود البته با گیاهایی که از فروشگاه میخریدم میومدن.گرفتم انداختمشون دور.ولی نمیدونم چی هستن.
کیفیت عکس کمه
شبیه به این نیست*؟
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)