سلام و با تشکر از سایت مفیدتون
من تازه در این سایت عضو شدم به دلیل اینکه دیروز یک عروس طوطی خریدم و به خاطر کوچیک بودن قفسش مجبور شدم قفسش رو عوض کنم. اما از دیشب تا الان اصلا غذا نخورده و قهره. و اصلا به من عادت نمیکنه! شاید خونگرم یا اهلی نیست؟نمیدونم! نگرانش هستم. لطفا به من کمک کنید.
سلام.من یه جوجه عروس دارم که با توجه به عکسا فکر کنم سنش حدود 25 روز باشه.به سرماخوردگیش مشکوکم.می خواستم بدونم علائم سرماخوردگیشون چیه؟و چه علائمی خدایی نکرده اگه وجود داشته باشه نشون میده که جوجه داره دور از جون حالش وخیمه ؟جوجه من صبح تقریبا با اشتها غذا خورد ( با سرنگ که سرش یه لوله نرم داره غذا می خوره که میره توی چینه دونش ، در واقع خودش این طوری یاد گرفته که وقتی سرنگ میبینه با ذوق و دهان کاملا باز میره سمتش و خودش تا چینه دونش می بلعدش بعد من آروم پیستون سرنگو حرکت میده تا غذا(سرلاک) داخل چینش خالی بشه ) ولی به نظرم امروز بی حاله چون کم سر وصداست و قبلا تا صدامو میشنید با ورجه وورجه ی زیاد و کلی سروصدا می خواست از کارتن بیاد بیرون.حالا نمی دونم امروز خوابش میامد یا سرماخورده؟ تو رو خدا قبل از این که چیزیش بشه کمکم کنید.![]()
از نشزنه هاي سرما خوردگي آبريزش بيني ، ترشح چشم، بي حالي، كسالت، پف كردن، چرت زدن هست
دقت كنيد كه بينيش خيس نباشه
غذا رو كه داخل چينه دونش خالي ميكنيد خيلي مواظب باشيد كه هوا واردش نشه
وعده بعدي غذا رو وقتي بهش بديد كه چينه دونش كاملا خالي شده باشه
اگر با قاشق بهش غذا ميداديد خيلي بهتر بود
سلام به همه بچه های خوب انجمن
دوستان میخواستم بدونم کاهو برای عروس خوبه یا بده
1جا میخوندم نوشته بود باعت اسهال میشه؟درسته؟
1سوال دیگه:جوجه من تقریبا 5 ماهشه و هنوز وارد مرحله پریزی نشده
چی بهش بدم تا پراش براق و قشنگ در بیاد؟
ممنون از لطفتون
سلام
دوستان بعد از 5-6 روز که لونه رو برداشته بودم امروز عصری گذاشتم لونه رو تو این مدت جوانه گندم نداشتم بدم بهشون اما فردا دارم بدم :D بهشون قطره اوی مینرال رو دادم یه روز در میون تخم ترب " شلغم " گیشنیر هم براشون تهیه کردم اما خیلی علاقه ندارن مثل اینکه و من ندیدم تا حالا خورده باشن... عصری که لونه رو گذاشتم ماده با ترس نگاه میکرد تو لونه تا اخر رفت تو لونه 2-3 باری رفت تو اومد بیرون یه بار هم نر رفت تو اومد بیرون بالاشو باز کرد ااواز میخوند یه بارم خیلی جالب بود دقیقا نوکش رو کرده بود تو گوش عروس ماده اواز میخوند خیلی با نمکه بچم. ماده هم از دستش فرار میکرد:D انشاالله این دفعه باز جفتگیری کنند و همراه با تخم باشه
قطره ad3ec رو که هر جا گشتم پیدا نکردم اما پودرش رو تو کرج یکی از بچه ها گفت یه جا دارن ایا همون پودرش خوبه و کار قطره رو میکنه یا نه ؟ ممنون میشم اگر توصیه ای هم دارید بهم گوش زد کنید
مرسی
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)