سلام طوطیم دوتا تخم گذاشته ولی بازم نر نمیزاره بره بشینه
سلام طوطیم دوتا تخم گذاشته ولی بازم نر نمیزاره بره بشینه
سلام به دوستان خوبم من الان سه ماهی میشه یک جفت عروس دارم و هنوز لونه واسشون نصب نکردم ولی حسابی تقویتشون کردم و انواع سبزی جات حبوبات تو غذاییشون گذاشتم من زیاد پیششون نیستم که رفتارشون رو زیر نظر بگیرم و گاهی اوقات نگاهشون میکنم عروس نر من بیشتر از ماده مستی میکنه و میره سر و کله ماده رو میخارونه ماده یکم بی تفاوته مث نر مستی نمیکنه من اگ لونه واسشون بزارم تحریک واسه جفتگیری میشن؟(شایدم کردن من ندیده باشم) من اینارو به عنوان جفت مولد خریدم از همون خریدار کوتوله هم خریدم که واقعا مولد بودن و تخم کردن میخواستم نظر دوستان رو بدونم لونه واسه تحریک به تخمگذاری بیشتر میکنه یا اثری نداره؟خودم تصمیم گرفتم وقتی لونه رو نصب کردم یک دوره مکملAD3E بهشون بدم
سوال اخرم اینه من یکی پیدا کردم عروس جفتی 250 خاکستری میده و 300 لوتینو نر و ماده میشه غیر مولد جفت کردنشو اسونه یک جفت بخرم شانسی تو جفت شدنشو چقدره چند درصد احتمال جفت نخوردنشون هس؟اگه دوتا نر و دوتا ماده بخرم تو یک قفس بزرگ بندازم بازم احتمالش هس یکی از ماده ها یا یکی از نرها جفتشو نخواد و جفت نشه؟
ویرایش توسط منصور : 25th August 2015 در ساعت 10:38 PM
Bbakhshid man shnidam dar ab aros yek gatre asal hal konim in vagiat dare
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
سلام.امروز ماده باید تخم بزاره ولی نر اجازه نمیده بره داخل.تا میره داخل میندازتش بیرون.تا شب ک هوا تاریک شد نر خوابید میره داخل
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)