از اول با محلولی چیزی میشه گیاهارو شستشو داد تا این حلزون های افت وارد تانک نشن که بعداً دردسر نشن؟!
از اول با محلولی چیزی میشه گیاهارو شستشو داد تا این حلزون های افت وارد تانک نشن که بعداً دردسر نشن؟!
سلام اقای بهمنش
برای شستشوی گیاه قبل از ورود به تانک از پرمنگنات میشه استفاده کرد که اندازه و مقدار ترکیب با اب برای شستشو رو اقا مهدی 3000 بهتر میدونه و راهنمایی کنه
ولی بهترین کار البته نظر بنده این هست که تعدادی حلزون کلیر نسبت به حجم تانک بگیرید و خودشون هم تکثیر میشن و دیگه نگرانی برای حلزون افت در گیاه جدید هم نیست
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام
ممنونم احسان جان . آقا محمد صادق اینجا رو مطالعه کنین ببینید بکارتون میاد http://www.parsipet.ir/thread16919.html
سلام دوستان
من یه نکته ای رو عرض کنم جناب بهمنش و دوستان
اون حلزون شما که کاملا آفت هست کلا 2 نوع حلزون آفت تو آکواریوم های ایرانی شروع به رشد و تکثیر میکنند
یکی از اونها که که کاملا شبیه کیلر است اما رنگ روشن و زشت تقریبا که خطر ناک تر و تکثیر اون خیلی بیشتر است نسبت به آفت های دیگه
اما 2 نوع دیگر اگه بخوام شکل اونها رو مثال بزنم کاملا شبیه حلزون سیبی خیلی ریز هستند و این عکس مربوط به همین حلزون است نشانه اشکار این حلزون ها اینه که حلزون رگ های قرمز و خیلی پررنگ زرشکی یا قرمز درون پوسته اونهها هستند
ارادت مند
محلول ۳ درصد پرمنگنات پتاسیم ... ولی هر کاری کنی باز هم احتمال اینکه یکی از تخم های حلزون ها جون سالم به در ببره هست . کلا بهتره از وجودشون در تانک لذت ببری!
دوستان حلزون کلیر همون Assassin Snail هستش؟
بله. خودشه
این حلزون کلیر ها بجز حلزون های آفت از چه چیزایی تو تانک تغذیه می کنن؟! و دشمنشون چه آبزیایی هستن؟
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 12th December 2013 در ساعت 06:01 PM
سلام به دوستان و اساتید محترم از قرار معلوم اینجا بحث تخصصی ولی با معذرت من جای دیگه یی پیدا نکردم سوالمو بپرسم![]()
چه نوع گیاه مقاوم و یا با نگهداری کم میشه تو تانک سچلاید های امریکایی کاشت که بستر یا کود خاصی نخواد؟بازم شرمنده اگه سوالمو جای مناسبی نپرسیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)