سلام حسين هستم 17ساله.كاربر تازه واردم.علافه ي زيادي به پرندگان دارم و تا به حال فنچ.مرغ عشق.سهره.داشتم. در حال حاضر هم قناري دارم و تكثير ميكنم.البته علاقه ي زيادي هم به ماهي و آكواريوم دارم و در حال حاضر زدم تو كار آفريقايي چون تنوع زيادي دارن.
ممنون.
«« به نام يزدان ايزد آفرين »»از بيكاري داشتم يه گشت و گذري توي فروم ميكردم ديدم اينجا خيلي وقته رفته تو صندوقچهگفتم بيارمش بيرون
خب ميخوام يكم پرحرفي كنم واسه اونايي كه بيكار هستن
من ترانه 15 سال دارم ... ببخشيد اشتباه شد من سعيد 25 سال دارم ، چيزي ديگه هم بايد بگم يا نه؟؟
اگه خدا قسمت كنه تو اين عمر ناچيزي كه از خدا گرفتيم همه جوره عذابي كشيديم و همه سختي پشت سرگزاشتيم ، از كارگري گرفته تا كاراي مهندسي همه جوره فعاليت داشتميه دوسالي تو رشته مكانيك ماشين آلات درس خونديم بعدش پشيمون شديم و رفتيم دنبال رشته نرم افزار ، تغيير رشته ما از يطرف دوري ما از درس طرف ديگه
سابقه كاري هم اي داريم همونطوري كه گفتم كاري كرديم ، كاراي آنفورماتيكي از قبيل شبكه و دوربين مداربسته انجام دادم ، كار در فضاي مجازي از قبيل راه اندازي سايت و ولگردي توي فضاي مجازي داشتم ، شركت واسه فعاليت و بيزينس راه انداختيم ، فعلا هم زديم تو كار دنياي موجودات زنده
خلاصه يه همه كاره ي الافي هستيم واسه خودمون
به قول يكي از دوستان ، آره داداش ما كسي بوديم واسه خودمون ولي خب بچه كه بوديم بابام انداختم بالا يادش رفته بگيرم واسه همين روزگارمون اين شكلي شده
اخيرا هم كه به خاطر اينكه از آدما خسته شدم دلبستم به اين حيوونا كه اميدوارم همدماي خوبي ميشن برام
خب ديگه خودم حوصلم سر رفت از حرفامراستي ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني رو هم به همه دوستان عزيز تسليت عرض ميكنم♥
سلام.من پریسا هستم
18سالمه محل سکونتتم که تهرانه
دیگه چی بگم....
آهان !
خیلی خوشحالم که عضو اینجا شدم![]()
سلام
من متین هستم متولد 1376 استان گلستان - گرگان
رشته فنی تاسیسات ساله دیگه میرم سوم
حدود 2 سالی هست با پارسی پت اشتا شدم ولی تا دو هفته پیش که ماهیام مریض شدن تنبلی میکردم ثبت نام کنم(البته هر روز سر میزدم)
که به لطف اقای اژیده ماهیام بدون تلفات خوب شدن
عاشق اینگلیش بولداگ و پامرنینم ولی مامان بابام میگن سگ بخری ما از خونه میریم
تا حالا حیوون زیادی نداشتم 4 تا عروس داشتم الان 2 تا دارم . 1 دونه ملنگو داشتم
ماهی های سیچلاید امریکایی دارم که دارم معلوماتم رو زیاد میکنم گیاهی بزنم.
همین دیروز ساعت 4 صبح دو تا شوگرگلایدر گوگولی خریدم که رسیدن خونه از قفس فرار کردنساعت چهار و نیم تا 7 صبح طول کشید بگیرمشون
راستی 5 ماهشون هست.
دیگه نوکر و چاکر همه هم هستم![]()
سمم ارمىن هست 17سالمه .رشتم رىاضى هست. عاشق حىوونا هسچم امىدوارم که توى اىن ساىت بتونم تز تجربىات دوستان خوبم استفاده کنم.
نسرین.ح هستم 18 سالمه و یه فروردینی تموم عیار! تو یکی از زیباترین و سرسبزترین شهرای شمال یعنی لاهیجان زندگی می کنم
رشتم تجربی هست و خدا بخواد قراره دامپزشک یا پرستارشم...به این دوتا رشته علاقه شدیدی دارم
تا الانم تا دلتون بخواد حیوون داشتم از وقتی یادمه اتاقم پر جک و جونور بود....از موش تااااا گاو!البته گاوا تو اتاقم نبودناااا....یه مدت 4 ماهه هم واسه علاقه هم کسب تجربه واسه اینده صبحا تا غروب تو یه دامداری فعالیت می کردم
که خدارو شکر با تموم سختیا و اتفاقایی که واسم افتاد مفید بود و انقدر ازمون کار کشیدن ابدیده شدیم...البته دامداری داییم بود...ایشونم کم نذاشتن و حسابی از خجالتم در اومدن!
کلا کارای سخت و فنی رو دوس دارم...بزنم به تخته نجار خوبی هم هستم کافیه میخ و تخته پیدا کنم کل روز گیر اونا میشم
تجربه هم زیاد دارم از بزرگ کردن جوجه سرلاکی و نوزاد خرگوش بگیرید تا زائوندن گوساله!
همستر و انواع پرندگان مثل ملنگو و 2تا کاکاتیل و بلدرچین و اردک و خوتکا و کبوتر و حواصیل و مرغ و خروس و مرغ عشق و فنچ و یه پرستو که بزرگش کردم اما متاستفانه مرد و نشد رنگ ازادی رو ببینه رو داشتم
سگ و گربه و خرگوش تا دلتون بخواد.....به باغداری و کلا گل و گیاه با اینکه زیاد سر در نمیارم خیلی علاقه دارم...و گل مورد علاقم کاکتوس هست و الانم چندتایی تو اتاقم دارم
حیوونایی که در حال حاضر دارم یه سگ و یه گربه و یه مرغ عشق به زودی قراره واسش جفت بخرم...چندجفت فنچ با جوجه هاشون.یه جفت بلدرچین هست
متاستفانه تو این چند هفته اتی همستر عزیزم رو از دست دادم به علت سن بالاش....دیگه خیلی پیرو ضعیف شده بود
الان تو فکرم یه خوکچه بیارم....که خانواده کمی مخالفن!حقم دارن.....اما اگه خدا بخواد تا عید یه خوکچه هم به جمعمون اضافه میشه
ممممم الانم فعالیت خاصی ندارم...مثلا واسه کنکور دارم میخونم!!!
تو وقت ازادم داستان می نویسم و شعر میگم....نقاش هستم و تخصصم مداد رنگی هست و خدا بخواد و مجموعم کامل شه تصمیم دارم یه گالری بزنم
ب مد(سبک خودم!) و موسیقی هم علاقه دارم....و پاپ و کلاسیک دوس دارم...راک هم می پسندم اما فقط یزدانی تو ایرانی و خارجیام که زیاده نگم بهتره!!!
یه مدتیم ویالون می زدم که بخاطر درگیریام گذاشتم کنار....چون واقعا وقت میخواست و من نداشتم اون زمان....
از ورزش متنفرم!
از اشپزی متنفرم!مگه اینکه از گرسنگی در حال مرگ باشم یکاریش بکنم!!!!
از گرما هم بیزارم که طبیعیه چون تو سرما و بارون و خلاصه نم شمال بزرگ شدم....
تو یکی از فروم ها سابقا مدیر بودم که چون حواشی اونجا زیاد بود و خلاصه مدیرا به شدت نسبت به هم و کاربرا بی احترامی میکردن و منم طبق معمول نمی تونم تو بحثا بی طرف بمونم و تو دعوا کم نمیارم!!!!و عذر خواهیم اصلا تو کارم نیست مگه اینکه ادمش ارزششو داشته باشه و من غرورم رو بزارم کنار! استعفا دادم و دورشو خط کشیدم
بعد اومدم اینجا و واقعا خوش حالم که با این سایت اشنا شدم و وارد جمع دوستانتون شدم
بی تعارف مدیرا اینجا خیلی خوش برخورد هستن و کاربرا نسبت به هم دید بدی ندارن و خلاصه جو مناسبی داره
خیلیم پرحرفم!که گمونم دیگه معلومه![]()
من علی متولد 27 شهریور 67 هستم .. رشته اصلی من شیمی هست اما چند وقتی به کار حسابداری مشغول هستم توی کل زندگی مشغول نگهداری از تمامی حیوانات اهلی و وحشی بودم همیشه از کلاس چهارم ماهی نگهداری میکردم و عاشق آبزیان هستم یه واحد دامپروری داریم که اونجا تعدادی سگ هم دارمعاشق کتاب خوندن هستم همیشه دنبال موجودات ضعیف بودم با تمامی وجود ازشون نگهداری میکنم... راستی یادم رفت تهران متولد شدم و عاشق شهرم هستم با تمامی آلودگی هاش
خیلی وقت توی این فروم هستم و همه دوستان عزیزم توی این جمع صمیمی همیشه دوست دارم...
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)