از بر وروی طوطی تون معلوم کل خوش به حالش
تبریک با شما بابت طوطی سروحال تون
ما بعد مدت ها امدیم عکس هم خیلی دارم گشتم به نظرم اینا بهتر بود خیلی هم جدید هستن مال همین هفتن عسل من اخلاقش خیلی بهتر شده در یادگرفتن لغت های جدید دیگه خوب نیست ولی همونها که بلده رو زیاد تکرار می کنه فکر می کنم سن جفت گیریش تموم شده چون تغییر رفتار محسوسی داشته آرومتر شده کلا راه می یاد علاقش به آقایون هم تمام شده دیگه به خانومها علاقه داره غریبه هم می یاد خونه مثل قبل اصلا نمی ترسه برای خودش سوت می زنه.
از تاب هم می ترسید شدید من تابشو براش گوشه قفسش گذاشتم تا حداقل مثل اسباب بازی ازش استفاده کنه دیروز دیدمش خودشو کشته بره روش تاب بخوره براش تابشو درست کردم با یک قیافه بامزه می ره روش همینجور تاب می خوره همه رو هم نگاه می کنه که ببینید چیکار می کنم.
از قفس کثیف هم خیلی بدش می یاد می برمش جموم با روزنامه و سطل و لوازم شستشو خودش نچ نچ می کنه سرشم خم می کنه ببینه زیر قفسش خوب تمییز شده یا نه.
پشتشم نگاه می کنه ببینه منظره خوبه دارم عکس می گیرم یا نه !
4 ساعت زل زده همینجور تا بلکه سرش ناز یشه اونم طولانی یک نیم ساعتی باید نازش کرد
اینجا فضول خان هر کی حرف می زنه می ره می یاد سرک می کشه
اینجا هم بعد حمام ایشون حمام خیلی خوبی دارن اول که با دوش گرم شسته می شه خیلی هم علاقه داره بر خلاف گذشته ولی فقط دوش گرم هم باید باشه سرد باشه می ره کنار چشماشم خمار می شه می ره تو حس! بعد که می یاد بیرون باید حسابی ماساژ داده بشه قسمت بد روغن زدن به پاهاشه بعدم می شینه رو تخت من تا خشک بشه من تابستون سعی کردم از سشوار استفاده نکنم همون حوله و بعدم می زارمش رو دسته تخت انقدر بال می زنه خودشو تکون می ده خشک می شه البته کولر خاموشه
ببخشید عکس ها کیفیتش خیلی خوب نیست با موبایلن بدون فلش هم هستن چشماش با فلش اذیت می شه مجبورم یا صبح عکس بگیرم یا تاریک حونه ما هم اکثر جاهاش نورش غیر مستقیم هست
اول اینکه خوشحالم دوباره تو جمع دوستان می بینمتون
دوم تبریک بخاطر طوطی زیباتون
مرسی عکسای جالبی بودن
تبریک میگم که اخلاقش خوبه خوب شده
سلام . عکسای خیلی قشنگی ازش گذاشتی . این عکسو خیلی دوست دارم، چه ناز زل زده به دوربین
خیلی خوشحالم که اخلاقش بهتر شده . امیدوارم منم یه روز این خبر رو بدم که جوجو هم اخلاقش خوب شده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)