وقتی شیشه جلو را میزارید زاویه بین این شیشه وشیشه های کناری ۴۵میشه وشیشه ها روی هم قرار نمیگیرند یک طرف لبه شیشه کنار جلوتر میاد که به شیشه جلویی میچسبه واون طرف لبه عقبتر که حدود هشت میل با شیشه جلو فاصله میشه که شما این درز را باید پر از چسب کنید ولی اگه شما به شیشه بر بگیدسه یا چهار میل برداره تقریبا شیشه های بغل به شیشه جلو میچسبه ودیگه شما نباید بینش را اینقدر چسب بزنید ونمای بهتری هم داره,فقط اگه این کار را خواستید بکنید در اندازه های شیشه ها باید دقت بیشتری کنید واین چند میل که در میره را هم حساب کنید
فکر میکنم منظورش اینه که بدین لب شیشه ها را فارسی بر کنند که کاملا رو هم سوار بشند
من اندازه شيشه جلو رو بزرگ تر گرفتم و از داخل اك و هم از بيرون چسب خورد و هر سه زاويه رو پايين پل گذاشتم و بالا رو تسمه و هر دو نوع پل رو گذاشتم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
با سلام
دو هفته پيش اك مثلثي اب گيري كردم و خيلي بهتر و قشنگتر از اوني كه فكرشو ميكردم شد البته بعد از كلي دردسر وشكستن اك اولي و جاري شدن سيل و باقي داستان
فقط می تونم بگم
و من اله التوفیق
[emoji6] [emoji1] [emoji12]
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
مرسي رفيق[emoji38][emoji5]️
سلام ، آکواریومه زیبایی درست کردی ، منتظر عکسایه جدید از مراحله تکمیلی هستیم ، براتون موفقیت آرزومندم ،
به به مبارکت باشه داداش خیلی عالی
جریان این نورش چیه؟؟؟![]()
تانک خاص و زیبایی شده. مبارک باشه و منتظر عکس پیشرفتهای بعدی تانک هستیم.
اين يه چراغ كه ٣ تا ال اي دي ابي توسه و اتفاقي تو نمونه بار كه تو خونه بود پيدا كردم كه ٣ وات هم هست ولي خيلي جالبه و شقايق موكتي خليج زير اين ٣ وات ابي به صورت سبز فسفري ميدرخشن ولي با گوشي عكس ميگيرم پيدا نيس اصلأ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.