دوستان ممنون از جواب ها
دوستان اگه ميشه يه عكس از هرميت قهوه اي بذاريد. اسم لاتينش چيه؟
دوستان ممنون از جواب ها
دوستان اگه ميشه يه عكس از هرميت قهوه اي بذاريد. اسم لاتينش چيه؟
سلام
یه عکس ازش تو تالار عکسای من هست
http://www.parsipet.ir/forum/showthr...7823#post17823
اگه اسم لاتینش رو تو سایت های معتبر سرچ کنید میتونید پیداش کنید
hermit
قدیمی ترای آب شور ایران بهش میگن خرچنگ منزوی
دوست عزيز ممنون از راهنماييت
ولي منظور من از اسم لاتين اين بود كه "هرميت قهوه اي " يا به قولي "منزوي" به چه اسم لاتيني مشهوره؟ يا به اصطلاح اسم علميش چيه؟ چون وقتي شما تو سايت هاي معتبر مي گردي چندين نوع هرميت وجود داره.
اینم یه عکس از این نژاد هرمیت
فکر میکنم بیشتر بومی خلیج فارس باشه
![]()
بچه ها هرميت ها ريف سيف هستن ديگه؟
و اينكه دچار ايك كه نميشن؟
من يه جا خوندم كه وقتي رشد ميكنند صدف حلزوني پشتشون رو ميندازن و صدف بزرگتر پيدا ميكنن. ولي تو تانكي كه صدف بزرگتر نيست تكليف چيه؟
بله هرمیت ها ریف سیف هستن
سخت پوستان و نرمتنان دچار این بیماری نمی شن
خوب صدف بزرگتر بزارید تو تانکتون!
ضمنا هرمیتا معمولا فقط سر صدفاشون با هم دعواشون میشه به خاطر همین همیشه تو تانکتون صدف اضافه قرار بدید که جنگ جهانی راه نیفته!
یه توصیه دیگه هم اینکه سعی کنید اگه قصد خرید هرمیت قهوه ای دارید کوچیک ترین سازش رو بخرید چون رشدشون نصبتا زیاده و بزرگاش کمی دردسر درس می کنن!
يكي از بچه ها كه فكر كنم بشناسيش رو فرستادم بره هرميت از عمده فروش بخره بياد ببينم چند خريده .ولي هر چي خريده باشه به قيمتهاي شما نمي رسه .شيطون از كجا خريدي؟
بله هرمیت ها ریف سیف هستن
سخت پوستان و نرمتنان دچار این بیماری نمی شن
خوب صدف بزرگتر بزارید تو تانکتون!
ضمنا هرمیتا معمولا فقط سر صدفاشون با هم دعواشون میشه به خاطر همین همیشه تو تانکتون صدف اضافه قرار بدید که جنگ جهانی راه نیفته!
یه توصیه دیگه هم اینکه سعی کنید اگه قصد خرید هرمیت قهوه ای دارید کوچیک ترین سازش رو بخرید چون رشدشون نصبتا زیاده و بزرگاش کمی دردسر درس می کنن!
ديشب رفتم 4 تا هرميت قهوه اي و يك ستاره ساحلي خريدم
ولي صحنه عجيبي رو مشاهده كردم.
بعد از گذشت 1 ساعت بعد از اضافه كردن رفتم سراغ تانك. هر چي گشتم ديدم يكي از هرميت ها كمه و دهان شقايق مو كتي هم حسابي بسته شده.. يهو شك كردم.با يه گيره بلند شقايق رو مجبور كردم خودشو باز كنه.
در كمال تعجب دبدم كه هرميت با صدفش توي موكتيه!!!!
نجاتش دادم از اونجا
مگه موكتي هرميت مي خوره؟!؟!؟!
يه ستاره ساحلي هم خريدم 5 تومان
كار آئيش چطوره؟ چيز خوبيه؟
از شقايق موكتي هر چي بگي بر مياد.
ديشب رفتم 4 تا هرميت قهوه اي و يك ستاره ساحلي خريدم
ولي صحنه عجيبي رو مشاهده كردم.
بعد از گذشت 1 ساعت بعد از اضافه كردن رفتم سراغ تانك. هر چي گشتم ديدم يكي از هرميت ها كمه و دهان شقايق مو كتي هم حسابي بسته شده.. يهو شك كردم.با يه گيره بلند شقايق رو مجبور كردم خودشو باز كنه.
در كمال تعجب دبدم كه هرميت با صدفش توي موكتيه!!!!
نجاتش دادم از اونجا
مگه موكتي هرميت مي خوره؟!؟!؟!
يه ستاره ساحلي هم خريدم 5 تومان
كار آئيش چطوره؟ چيز خوبيه؟
دوستان سلام.
ميخوام موكتي رو ار تانك در بيارم.خودشو به لايو راك چسبونده. كندنش خيلي نيرو ميخواد ؟و اينكه چه توصيه هايي داريد؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.