سلام دوستان سامپ ما هم رسید البته مشکل داشت مشکلشو رفع کردم
اینم سامپ
چون که سامپ گرفتم سیستم لوله کشی رو عوض کردم البته قبلی مشکل داشت و می خواستم عوض کنم دیگه قسمت شد
اینم عکس لوله کشی
سیستم برق هم به پشت اکواریوم گذاشتم داخل کمد هم جا نبود هم خطرش هم بیشتر بود البته یه تایمر برق هم گرفتم برای لامپ تانک
اینم عکسش
ما مجبور بودیم در کمد و تاج تانک رو مقداری باز بزاریم اگه می بستیم اب تبخیر می شد و شبنم می زد ....
به همین خاطر یه فن برای تاج یک فن هم برای قسمت سامپ گرفتیم و گذاشتیم الان هم در تاج و کمد رو بستم
این فن تاج تانک
البته فن قسمت سامپ داخل عکس مشخص هست تازه یک خوبی هم داره اب رو خنک می کنه اب تانک ما روی 25 یا 26 ثابت هست
اما تبخیر اب بالا هست می خواستم شناور متصل کنم ولی هم نصبش سخت هست و هم برق بره اب از تانک وارد سامپ می شه و شناور بیش از حد بالا می ره شاید یک اتفاقی بیوفتد اما اون راهی که گفتم را تست می کنم و از یک ظرف 20 لیتری استفاده می کنم و لوله کشی می کنم به قسمت اخر سامپ
به نظر شما کار هایی که انجلام دادم مناسب یا درست بوده است با تشکر.
سلام دوستان من هیچ نظری در مورد این کار هایی که کردم دریافت نکردم اگه می شه نظرات خود را به ما برسانید با تشکر
سلام خیلی خوب شده
البته عکس سامپ بزرگ نمیشه ولی کوچیکشو که میبینم به نظر خوبه
وقتی اکواریوم خوبه چی بگیرم.
حرف نداره دیگه
سلام دوستان من امروز روی کف شن سیاهی دیدم و روی یکی از لایو راک ها هم دیدم و روی بعضی از لایو راک هم بود حالا نمی دونم چیه و باید چی کار کرد ایا ضرر داره یا نه باتشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.