سلام پوستر آبی روشن بزار دیسکس ها دارن خال میزنند
خیلی خوشگل هستن مبارک باشه
سلام پوستر آبی روشن بزار دیسکس ها دارن خال میزنند
خیلی خوشگل هستن مبارک باشه
سلام ، زیبا هستن ، ولی ی چیز جالب اینکه انگار میدونن جلو دوربین هستن و در انتظار عکس تکی ایستادن موفق باشید
سلام
خیلی ممنونم.تشکر . در عکس ها پوستر خیلی تیره افتاده وگرنه پوستر ابی است البته آبی اش یکم پررنگ است.
ممنون از توجه و سرزدنتون.
سلام
تشکر . ناقابلند. آقا رضا بله چندتاشون انگار می دونند می خواهم عکس بگیرم و هم می ایستن و بعضی وقتها انگار ژست هم میگیرند ولی چندتاشون هم شیطون هستند و مشغول بازیگوشی و حرکت میشن و عکس گرفتن ازشون سخت تر است.
همچنین شما هم موفق باشید.
سلام سعید جان بسیار زیبایند میشه گفت که این دیسکس ها تولید داخلند یا نه؟ اگه میشه از اون اکواریوم 80 تایی هم عکس بزار تا از تجربیات شما بهره مند شویم / ممنون
سلام
ممنون . لطف داری.
بله این دیسکس ها تکثیر داخل هستند. راستش داخل یکی از اکواریوم های 80 تایی تا یه مدت پیش سورم و داخل یکی دیگه اش بچه هاشون بود ولی فعلا خالی اند که عکس بزارم. در ضمن من هنوز دارم درس میگیرم.
تشکر که سر میزنی و نظر می دهی.
اقا سعید سلام
دیسکسای زیبایی دارین..ماشالله
مطمئنا با رسیدگی شما و درشت تر شدن دیسکسا زیبایی دوچندانی پیدا میکنن
خوش باشی
سلام
خیلی خوشگله
ماشاالله
سلام
خیلی ممنونم. ناقابلند.
من هم امیدوارم که سایز بشن آقا سعید(انگار هم اسم هستیم) البته اگه رشد سوزشون نکنم
تشکر که سرزدید و نظر دادین
سلام
خیلی ممنونم دوست عزیز. چشمهایتان زیبا میبینه.
موفق باشید.
سلام
این دو عکس را امروز پیدا کردم گفتم قرار بدهم.
یادش بخیر قبلا که فلاور هم داشتم.
این فلاور را برای جنب و جوش زیادش خیلی دوست داشتم.
این عکس هم از یک فلاور دیگه وقتی داده بودمش به یه نفر برام بفروشه.
![]()
سعید با این ماهی های زیبایت همه ما رو شگفت زده میکنی
بعدش هم وقتی که عکس از دیسکسات میزاری نسبت به ماهی نظرم عوض میشه وقلبم مشتاق تر میشه
واقعا ی پا استادی در کارت
کارت حرف نداره
عالیه عالی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.