یکی از دلایل رو خودتون اشاره کردید
دلیل دیگه هم بحث زیبایی هست
البته مهم اینه که خودتون راحتتر باشید
یکی از دلایل رو خودتون اشاره کردید
دلیل دیگه هم بحث زیبایی هست
البته مهم اینه که خودتون راحتتر باشید
سلام:تبریک میگم مولدای نژاد دار خوبی دارین
چرا اون تانک بزرگه که فک کنم تانک اصلیتونه خالیه؟
موفق باشید
سلام به شما دوست من
ممنونم از لطفت.
اخه در حال حاضر چیزی ندارم توش بریزم!!!!!
قبلش این 7تا ماهی توش بودن که الان سوا شدن.
ولی تصمیم دارم انشالا یسری 2اینچ یا 3اینچ بگیرم یا سایز کنم یا برا فروش بیارم.
سلام
آفرین به پشتکارتون تبریک میگم
اون مخزن پلاستیکی برای تعویض آب 3تا تانک تکثیر جواب میده؟
ممنونم از لطفت.
اره خداروشکر فعلا ج داده!البته تکثیر که نکردم هنوز متاسفانه ولی سیفون خوبی میتونم انجام بدم هر روز.
بسم تعالی
صحنه را دیدیم و پسندیدم.
و رحمه الله عالی الصادقین
![]()
سلام
بسیا عالی یک تجربه خدمتتون عرض کنم.سعی کن تانکهای تکثیرو بالاتر بزاری نتیجه بهتره خیلی.و نوره بالای تانکهای تکثیرو حذف کن همون نوره اتاق کافیه.البته همیشه روشن باشه چراق اتاق.و برای جلوگیری از خورده شدن لوله حاوی تخمو با توری بپوشون.عکساش تو البومم هست میتونی ببینی.در مورد باخاری هم منم موافقم با دوستمون به صورت افقی بزار کفه تانک.ک هم گرما درست پخش بشه.هم اینکه تخم نکنن روش.موفق باشی.اهاااااا یادم رفت جفتهای خوبی داری
سلام.ممنونم ازت هم بابت راهنماییهات هم لطفت.سلام
بسیا عالی یک تجربه خدمتتون عرض کنم.سعی کن تانکهای تکثیرو بالاتر بزاری نتیجه بهتره خیلی.و نوره بالای تانکهای تکثیرو حذف کن همون نوره اتاق کافیه.البته همیشه روشن باشه چراق اتاق.و برای جلوگیری از خورده شدن لوله حاوی تخمو با توری بپوشون.عکساش تو البومم هست میتونی ببینی.در مورد باخاری هم منم موافقم با دوستمون به صورت افقی بزار کفه تانک.ک هم گرما درست پخش بشه.هم اینکه تخم نکنن روش.موفق باشی.اهاااااا یادم رفت جفتهای خوبی داری
حق با شماس.خودمم بارها بهش فک کردم ولی چاره ندارم.مگه اینکه اکواریوم بزرگمو حذف کنم.که زور داره برام.خیلی بدرد بخوره.خوشبختانه رفت و امد کمه اینجا ولی باز با تمام رسیدگی ها و فراهم کردن شرایط بازم یه ایراده اینکه بالا نیس ارتفاع تانکها.یه مدت دیگه صبر میکنم اگه تغییر و بهبودی حاصل نشد به فکر جابجاییشون میفتم.
توی عکس خوب مشخص نیس ولی نور بالای اکواریوما اصلا به اکواریوم نیس.بیشتر تو چش منه.روبه بالا نصب شده ینی کاملا غیر مستقیم میتابه.ولی چشم اونم زیاد استفاده نمیکنم.در طول روز شاید 3ساعت روشن باشه.
بازم از راهنماییهات تشکر میکنم
ارادتمند
صادق نتیجه کار چی شد داداش؟مناظر اخبار جدیدیم!![]()
اقا فعلا خبری نیست.خبری شد اولین کاری که میکنم اینجا میگم.امروز و دیروز تخمریزی کردن هر دو جفت.منتظریم ببینیم چی میشه.توکل بخدا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.