واقعا زیبا و چشم نوازه
چقدرم سرزنده و شادبه تانکتون
یه سوال فنی ماهی رو چطوری تو تانک میگیرید ؟؟؟
من تو تانک خالی نمیتونم ماهیام رو بگیرم![]()
واقعا زیبا و چشم نوازه
چقدرم سرزنده و شادبه تانکتون
یه سوال فنی ماهی رو چطوری تو تانک میگیرید ؟؟؟
من تو تانک خالی نمیتونم ماهیام رو بگیرم![]()
به نکته بسیار زجر آوری اشاره کردین، واقعا کار سختی بود
یه تعدادشون رو با تله گرفتم (که با بطری نوشابه خنواده درس کرده بودم) یه تعداد دیگه شون رو با یه تله دیگه که با یه ظرف پلاستیکی درس کرده بودم گرفتم
بعد که تعدادشون کم شد دیگه چارتایه آخرشون رو یه تور پهن کردم یه گوشه تانک و ماهی ها رو با بدبختی یکی یکی به سمت تور هدایت کردم و بعد تور رو جمع کردم
این داستان چهر روز طول کشید![]()
سلام و درود
دوست عزيز واقعا تانك زيبايي داريد تا چند روز پيش منم داشتم يه تانك گياهي راه مينداختم كه متاسفانه جرياني پيش اومد و همه چي بهم خورد
از تانك گياهي زياد سر در نميارم يعني تجربه ندارمولي فكر كنم بتوني با هرس كردن (البته اگه گياهات امكان هرس دارن) يكم تانكت رو خلوت كني
![]()
سلام
معرکست.
با نظر اساتید و دوستان در مورد شلوغی تانک و بلندی گیاه های لاین وسط تانک موافقم .
البته همین شلوغی مملو از رنگ یه انرژی زیادی به بیننده میده ( تازه ما فقط عکسش رو می بینیم چه برسه به اونی که خودشو می بینه ) حتما یه فکری برای دیده نشدن گیاه های عقبی بکن.
ماهی های جدید هم مبارک باشه مخصوصا پلاتی های سرخ که تو تانک گیاهی محشر می شن . چند ماه پیش 6 تاشون رو خریدم و الان ناراحتم که چرا بیشتر نگرفتم.
تشکر بابت عکس های زیبات.
شاد و پیروز باشی
نمیدونم نئون ها موندن یا نه ولی واقعا ماهی زیبا و بی آزاریه.عاشق نئونم.تانکتون هم که محشره
سلام
واقعا تانک بسیار بسیار زیبایی داری
چقد طول میکشه تا چنین تانکی رو داشته باشی؟
با تشکر
سلام
ممنون دوست عزیز
حرس کردن در مورد این گیاه ها خیلی مفهومی نداره ، مگه چیدن یه تعداد برگ که اونم با محدودیت روبرو می شین
خیلی خیلی ممنونم که نظر دادین
از لطفتون ممنون دوست عزیز
راسش منم شلوغیش رو تا یه حدی دوست دارم، تازه الان ینی خیلی خیلی خلوت شده، ولی شاید اگه خلوت تر بود خیلی بهتر می شد
خیلی خیلی ممنون بابت نظرتون...
جز یه تعداد کمی تلفات ابتدایی به علت خیلی ریز بودن نئون ها بقیه تقریبا سالم هستن
البته از نئون بهتر تترا کاردیناله که ماهی فوق العاده ایه
سلام
ممنون دوست عزیز
اگه همه شرایطو فرآهم کنین و به مشکلاتی از قبیل جلبک و بیماری نخورین احتمالا تا 4-5 ماه حتما می تونین به این شرایط برسین....![]()
به به داش ممد گل کاشتی برادر خیلی عالیه ایولا
هیچی نمیتونم بگم جز اینکه عالیه داداش
سلام
تبریک می گم واقعا تانک فوق العاده ای ساختی امیدوارم همیشه از داشتنش لذت ببری
عکاسی هم که زیبایی تانک رو دو چندان می کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)