اگه فسفات اب یک تست میزدی خوب بودامروز آب خونه رو با تست هاي سرايي که داشتم تست کردم
نتايج به اين شکل بود:
آمونياک:0
نيتريت:0
نيترات:0
ph:8
kh:5
کلسيم:60
به نظرتون دليل پايين بودن کلسيم و kh تانک همين نيست؟؟؟؟؟
چون kh تانک 7-8 و کلسيم 300-320 هست
با توجه به پارامتر هاي آب شير خونه آيا نيازي به تهيه دستگاه تصويه ro هست يا خير؟
اگه لطف کنيد بگيد پارامترهايي که آب RO ميده چند هستن ممنون ميشم
اگه فسفات نداشته باشه نه نیازی به اب
ro نداری
برای کم بودن کلسیم میتونید از محلول های کلسیم استفاده کنید تا
به سطح نرمال برسه
ویرایش توسط l2eza : 25th November 2012 در ساعت 05:15 PM
به احنمال خیلی زیاد تستkhو تست کلسیمتون اشتباهه و با یه تست معتبرتر دوباره تست بزنید
نمیتونه khرویه5 6 باشه و phافت نکنه و پایین بودن کلسیم هم تو این مقدار خیلی غیر طبعیه
ویرایش توسط mahdi1367 : 25th November 2012 در ساعت 05:32 PM
سلام
دوست عزیز جواب تستهاتون یه خرده شک بر انگیز هستش با توجه به اینکه محل زندگیتون نزدیکه ما هستش و احتمالا اب منطقه یکی هست فکر میکنم یا تسترهاتون مشکل داره یا سطح اب منطقه بالا رفته!
سلام
اک واقعا زیبایی داری
اسکیمرت رو چند گرفتی
واتر پمپ چند گرفتی اصفهان قیمت کردم 330 تومان همین مارک
تانکت رو چند خریدی
فرشاد جان احتمالا محلتون ro مرکزی داره شما خبر نداری؟!!! نیترات صفر واقعا عالیه از روی کلسیم هم میشه فهمید که احتمالا فسفات هم ندارید که سازمان آب، آهک به آب برای از بین بردنش نمیزنهامروز آب خونه رو با تست هاي سرايي که داشتم تست کردم
نتايج به اين شکل بود:
آمونياک:0
نيتريت:0
نيترات:0
ph:8
kh:5
کلسيم:60
به نظرتون دليل پايين بودن کلسيم و kh تانک همين نيست؟؟؟؟؟
چون kh تانک 7-8 و کلسيم 300-320 هست
با توجه به پارامتر هاي آب شير خونه آيا نيازي به تهيه دستگاه تصويه ro هست يا خير؟
اگه لطف کنيد بگيد پارامترهايي که آب ro ميده چند هستن ممنون ميشم
سلام
دوستان امروز تست نیترات زدم و دیدم که نیترات صفر شده
قبلا که تست زده بودم نیترات روی 25 بود
دلیل اینکه نیترات صفر شده چیه؟
چون من نه رفیجیوم دارم و نه ats البته فعلا
دلیلش میتونه لایوراک باشه و یا ....؟
با این شرایط به نظرتون احتیاج به سیفون دارم؟
فرشاد جان فکر کنم اشتباه تست زدی اگه میتونی یه بار دیگه تست بزن با دقت چون نیترات صفر یه مقدار عجیبه.
راست میگه مهدی خان نیترات صفر خیلی عجیبه حداقل باید 10رو نشون بده![]()
دوست عزیز شما این نتایجی رو که گذاشتی چندان بهشون اعتمادی نیست چون تستهای سرا در کل دقت پایینی داره .
نیترات صفر برای اکواریومی که هیچ کاهنده ی نیتراتی نداره بی معناست. وجود نیترات در اکواریوم بعد طی شدن سیکل طبیعی هست.
اگه جایی امکان تست مجدد با یه تستر مرغوب براتون هست مجدد تست رو انجام بدید تا از نتایجی که گرفتید مطمئن باشید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.