ادامه بحث از نظر من کمی بیهوده خواهد بود من منظورمو کامل و گویا رسوندم...
امیدوارم دوستمون کارش راه افتاده باشه.همین کفایت میکنه.
ادامه بحث از نظر من کمی بیهوده خواهد بود من منظورمو کامل و گویا رسوندم...
امیدوارم دوستمون کارش راه افتاده باشه.همین کفایت میکنه.
سلام . بحث فیلتراسیون موضوع پیش و پا افتاده ای هست . فکر می کنم از منظور مهندس مهندسی عزیز برداشت درستی نداشتید . کسی منکر فیلتراسیون فیزیکی و شیمیایی و نقش اون نیست . ولی در حجم خانگی سیفون 100 درصد کار بسیار دشواری هست . من هم در تانکهام عملا سیکلی ندارم چون روزانه یکی دو بار سیفون کامل رو دارم . سیکل در سیستم خانگی معنا پیدا می کنه که دارای مدیا های مخصوص طی کردن سیکل هست و مطمئنا سیفونهای سنگین از حوصله ی شخص دیسکس دار خارج هست و دیسکس داری رو تبدیل به کابوس می کنه و به شخصه معتقدم کسی که تو خونه داره دیسکس نگه داری می کنه نباید به فکر تجاری بودن کارش - رشد ایده آل و سریع دیسکس باشه بیشتر باید از کاری که می کنه لذت ببره و اون هم با کار و مشغله و وقت مناسب حاصل خواهد شد نه اینکه کارش فقط تبدیل بهش شلنک کشی و دپوی آب باشه . شاید 1 درصد از کاربران پارسی سالن دار باشن .
موفق باشید
اتفاقا متوجه منظور رومنس عزیز شدم برای همین دیگه خیلی ادامه ندادم چون به قول شما تکرار مکرراته و ملال اوره.قطعا برای یه کاربر خونگی سیفون روزانه 100% کابوسی خوهد شد و هدف از دیسکوس داری که برای خیلیا as a hobby هست رو تبدیل میکنه به استرسی روزانه.
پیشاپیش نوروز همه به خصوص دیسکوس بازای عزیز مبارک!![]()
blood worm همون کرم خونی هست. blood به معنی خون و worm به معنی کرم هست. نظرات در مورد استفاده از کرم خونی متنوعه، بعضی ها استفاده می کنند بعضی ها نه، اما در کل در مقالات مختلف همونطور که آقا آرش فرمودن ذکر شده غذای مناسبی برای دیسکس نیست و بهتره استفاده نشه, علتش هم وجود عوامل بیماری زای (پاتوژن ها) مختلف در این غذا هست که می تونه عمر دیسکس رو کاهش بده.
با نهایت احترام
سرزمین ما ایران زمین در عرض جغرافیایی 30-32 نیم کره شمال قرار گرفته، و جزو مناطق خشک و نیمه خشک طبقه بنده شده، به طوری که متوسط بارندگی سالیانه بین 200 تا 300 میلیمتر هست. در ایران به همین دلایل باید در مصر ف آب صرفه جویی کرد، به نظر بنده اگر اینجا دوستان بحث تصفیه آب رو دارن انجام می دن و این همه سعی می کنن تا راهی برای این کار پیدا کنن دارن فداکاری می کنن. امیدوارم همه بهم سئله آب توجه کنیم. از صمیم قلب از همه دوستانی که سعی می کنن در مصرف آب صرفه جویی منطقی رو انجام بدن متشکرم و دستشونو می بوسم.
با نهایت احترام و تشکر
سلام . برای منم این موضوع باعث سردرگمی بود ولی به نوعی بهش پاسخ دادم ..... حتی یه تاپیک هم براش زدم اگر بخونید روشهای کم کردن سیفون در دیسکس مطالبی جالبی هست .
به نظر شما برای صرفه جویی در آب می تونیم بگیم شهرداری و یا خودمون تو خونه گل و درخت داخل حیاط و پارک و ... نداشته باشیم ؟
سلام
وقت بخیر
من 15 عدد دیسکس 2 اینچی میخوام سایز کنم
ابعاد تانک 100.40.40 (تا ارتفاع 30 پر میشه)
غذا دهی : روزی 4 وعده میکس دل (دل ، جگر خیلی کم ، اسپرولینا ، فلفل دلمه ای قرمز ، آستازانتین خیلی کم و سیر)
سیفون روزانه 100%
دما 30
ممنون میشم راهنمایی های لازم رو بکنید...
سپاسگزارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)