درود
یک سری از خاکها هستند که باید تو تاپ فیلتر گذاشته بشه. و به اب رنگ خاصی میده و باعث اسیدی شدن اب میشه.ایا این خاکها این دو کار را انجام میدن؟من هر کاری میکنم ph اب اکواریومم پایین نمیاد؟چه مارکی از این خاکها بهتره؟
سلام به همه دوستان انجمن
من تازه عضو انجمن شدم و میخواستم لطفا کمکم کنید
من ی تانک 120 لیتری دارم که قبلا ماهی الانکارا داشتم الان همش رو رد کردم و میخوام دیسکس داشته باشم از خیلی از آکواریوم های اصفهان سوال کردم و هرکسی ی حرفی میزد یکشون میگفت باید آب رو عوض کنی و ی قرص ضدافونی کننده بهت میدم تا بندازی و بعد از 40 روز تانکت آمادس یکی دیگه بهم ی محلول ظاهرا ضد افونی کننده داد که گفت باید بزنی و یک روز بعد محلول پودر سفید رنگی که آب رو واسه دیکس آماده میکنه و همون موقع میتونی دیسکس رو بندازی داخل . من هم خریدم ولی انجام ندادم
امروز پیش ی آکواریومی دیگه رفتم بهم سه تا بسته داد میگفت این رو باید بندازی کف تانکت و بعد از سه چهار روز آمادس
حالا من موندم مشکلی پیش نمیاد همه رو با هم انجام بدم و بعد این که این کارا رو انجام دادم باید چیکار کنم آخه ماهی دیسکس یکم گرونه و میخوام با آنجل کنار هم بندازم
دوستان ی لطفی کنید و کمکی کنید تا من این تانک رو راه بندازم
این هم عکس از موادی که بهم داد
![]()
دوست عزيز مغازه دار فقط به فكر فروش اجناسش بوده
دوستان من یک سوال خیلی مهم برام پیش اومده
برای این فیلتر زیر شنی خیلی جاها میگن خوب نیست چون فضولات رو زیر شن نگه میداره
خیلی جاها هم میگه خوبه برای اینکه محل تجمع باکتری های سیکل ازت میشه (تبدیل امونیاک) میشه و میشه سر خروجیش شلنگ وصل کنیم و تصویه کنیمش
حالا من میخواستم ببینم خوبه واقعا یا خوب نیست
گیج شدم در حد بوندسلیگا
سلام
با وجود اینکه مدلهای جدیدتر و پیشرفته تری از این نوع فیلتر هم به بازار اومده ولی در کل این نوع فیلتر به خاطر معایب زیادی که داشته خیلی وقته که منسوخ شده.
باکتریهای مفید هم در تمام نقاط اکواریوم گسترش دارند و محدود به زیر فیلتر نمیشوند. اتفاقن یکی از اصلی ترین معایب فیلتر زیر شنی همین تجمع مواد زائد در زیر شنها و به مدت طولانی میباشد که انبوهی از سموم خطرناک را دربر میگیرد . روشی هم که برای تصویه اشاره کردین به هیج عنوان منطقی نیست و ریسک بسیار بالایی خواهد داشت.
همین تاپ فیلتر های موجود در بازار و حتی مدلهای دستساز آن خیلی از فیلتر زیر شنی کارآمد تر و مفیدتر هستند.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)