سلام
ممنونم جناب اژیده که به این سوال بالا جواب دادین با وجود عدم تغذیه بدن والدین هم خوب اماه نمیشه نوزادان را چه مدت با والدین نگه دارم واز کی شروع به دادن ارتمیا کنم ممنون
سلام بابک خان
من تازه حدود 2 هفتست که دیسکسام جفت خوردن و منم جداشون کردم
یکیشون کم اشتها شده
و یه 2 روزی هم کنار هم بدنشون رو میلرزوندن و کوزه رو تمیز میکردن
اما تخم نذاشتن
چه کاری غیر انتظار باید انجام بدم؟
![]()
سلام
من 2 ماه میشه که یه جفت دیسکس که تخمریزی میکردن خریدم و تو یه تانک 60*60*60 نگهداریشون میکنم. با اب RO هر هفته 80% سیفون میکنم سختی اب 9ppm و دما 29 درجه هستش.تانک رو هم جایی گذاشتم که کسی اونجا رفت و امد نداره
با سلام
دوستان میگن لاروهای دیسکس قادر به هضم و دفع پوسته ارتمیا یا همون ارتمیای هچ نشده نیست اگه بخوره ایجاد خفگی یا انسداد روده و مرگ لارو میشه. تا چند روز این حالت هست یعنی با بزرگتر شدن لاروها این حالت از بین میره ومیتونه دفعش کنه؟
سلام دوستان یه سری اطلاعات در مورد تانکانکیباتور میخواستم هر چی که میدونید
سلام و عرض تبریک سال نو به تک تک شما دوستان.
من چند وقت هست که قصد تکثیر ماهی دیسکوس دارم و البته تا جندین مرحله پیش رفتم ولی متاسفانه همیشه به 1 مشکلی برخوردم و همۀ تلاشم بی نتیجه شده.
من تا مرحلۀ شنای ازاد میرسونم ولی ناگهانی از 15 روز به بعد یکی یکی تلف میشن.( البته من تکثیر مصنوعی رو انجام میدهم)
مشخصات آب:
120 پی پی ام
دما : 28-31
پ هاش: 7- 7.3
البته باید بگم چند بار سعی کردم که طبیعی باشه ولی همیشه والدین یا اونهارو میخورن یا نمیگذارندکه به اونها بچسبند.
اگر راهی چاره ای جلوی پام بگذارین خیلی ممنون میشم.. هر چی که شد قول میدهم که واستون بفرستم 50%.
باید بگم من در روز 2 وعده غذا میدهم که معمولا هر دو بار هم عذای دست ساز گوشتی هست.
نژاد ماهی:
چکربرد اسپایدر (هردو مثل هم هستند)
رینگ لئوپارد و گلدن آلبینو
بلو ترک و رد اسکارلت
و الان هم واقعا گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم خواهش میکنم که بهم کمک![]()
چی شدین کسی به من کمک نمیکنه؟
![]()
با سلام
دوست عزیز تکثیر مصنوعی چرا اول در مورد تکثیر مصنوعی شما 3 روز اول که لاروها شروع به شنای ازاد کردن حتما در شبانه روز 7 تا 8 بار باید غذا بدید بعد از هر بار غذا دهی کل اب سیفون بشه برای راحتی کار کاسه سفید رنگ تا 10 لیتری میتونین استفاده کنید و روی کاسه باید پوشیده باشه و احتیاج به هوا دهی نیست تا چند روز.
tds ابو بیار بین 50 تا 70 ph اصلا دستکاری نکن همون ph دستگاه ro کافیه این که میگی جفتا بچهارو نگه نمیدارن به احتمال زیاد کم تجربه بودن جفت میتونه باشه که به مرور زمان با تخم ریزیهای پی درپی درست میشه فقط مواظب باش ضعیف نشن نوسان دما 28 تا 31 زیاده 29 تا 30 خوبه بقیه مواردم که حتما میدونی تانک مناسب جای مناسب....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)