سلام . من میخوام عروسامو واکسن بزنم چون نمیدونم که ایا پرنده فروشه واکسن زدشون یا نه . میخواستم بپرسم که زدن واکسن برای جفت خوردنشون که مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ بعد از خوردن واکسن اخلاقش خشن میشه یا نه ؟ ایا اصلا نیاز هستن که واکسن بخوره؟ ممنون![]()
سلام . من میخوام عروسامو واکسن بزنم چون نمیدونم که ایا پرنده فروشه واکسن زدشون یا نه . میخواستم بپرسم که زدن واکسن برای جفت خوردنشون که مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ بعد از خوردن واکسن اخلاقش خشن میشه یا نه ؟ ایا اصلا نیاز هستن که واکسن بخوره؟ ممنون![]()
بعد یه سوال دیگه الان متوجه شدم عروس مادم سرماخورده و ادسه میکنه برای خوب شدنش چی بهش بدم ؟
سلام
گاهی اوقتا اینطور میشه بعضی از قسمت های بدن پرنده و بخاطر این هست که توسط جفتش کندیه میشه و بعد یک مدت ریشه ستس میشه و مثل قبل پرها رشد نمیشکنه
ولی بخاطر پر ریزی فکر نمیکنم اینطوری شدنش طبیعی باشه ممکنه کمبئد ویتامین و مواد معدنی داشته باشه یا انگل و قارج که باید امپزشک تشخیص بده
سلام آقا رضا
تخم نداشت دیگه اون آخریش بود تا شب قبلش خیلی خوب بود اما شب تخم گذاشته بودوفرداش به این اوضاع افتاده بود
همش بالا میاورد و میخوابید مدفوعش هم گچی بود و یه نقطه سبز کوچیک داخلش بود بردم دامپرشک گفت باکتری و انگل داره
این داروهارو داد
مترونیدازول انسانی روزی سه وعده هربار 2. سی سی داخل یک سی سی آب
florfenicol هاگن:روزی سه بار هربار دوقطره
متوکلوپرامید انسانی:روزی دوقطره
مولتی ویتامین هاگن
لوامیزول دوروز داخل آبش
بعدش مقدار مدفوعش زیاد شد و چسبنده و به رنگ سبز تیره طوری که بهش آویزون میشد
امروز صبح بهش دارو دادم با سرنگ بیرون ریختش و باخون تازه همراه بود اما فقط همون یه بار بود
امروز یه مقدار ارزن و کتان و تخم مرغ پخته خورده اما هنوز بیحاله به شدت و خیلی ضعیف شده مدفوعش هم به این شکل دراومده
گاهی اون قسمت سبز روشن تیره تر هستش
الان علائمش فقط خوابیدن زیاد و بی اشتهایی و این مدفوع هستش
میدونید چه مشکلی داره؟خیلی حالش بده لطفا راهنمایی کنید چیکارش کنم
سلام من یه جفت عروس خریدم گفتن مولد هستش میخواستم بدونم اینا واقعا مولد هستن سنشون چقدره؟؟؟![]()
سلام از نظر من این نوع خالی شدن پر پا وصورت طبیعی نیست .چشم پرنده ی مادتون حمع تر از حالت عادی هست ممکنه که پرندتون بیماریی داخلی داشته باشه بهتره به دامپزشک مراجعه کنید تا حداقل یه کشت مدفوع بشه
سلام سحر خانم .اگر میخواید طبق توصیه ی دامپزشک پیش برید که هیچی همونطور پیش برید انشالله نتیجه بگیرید.ولی این حالت معمولا وقتی پیش میاد که پرنده چیزی رو خورده باشه ومسموم شده باشه.چیزی مثل رنگ روی در ومیز و... عروس شما هیچ کدوم از این ها رو نخورده؟مدفوعش حالت نگران کننده ای نداره وبا وضعیتی که میگید طبیعی هست .من اگر پرنده ی خودم بود بهش با لوله سرلاک میدادم و تو آب سرلاکش هم حتما عسل طبیعی حل میکردم چون پرنده تو این وضعیت قند خونش پایین میاد وپایین اومدن قند خون هم خطرناکه و همینطور اون داروی متوکلوپروماید انسانی رو هم که ضد تهوع هست رو به هیچ عنوان استفاده نمیکردم ولی بقیه مثلا مترو و...رو تو سرلاک حل میکردم میدادم .بازم تصمیم با خودتون
سلام از روی عکس نمیشه مولد بودن یا نبودن پرنده رو فهمید اگر میخواید از جنسیتشون مطمئن باشید عکس از زیر دم پرنده هاتون بدین که ببینیم نر وماده هستند یانه که ظاهرا هستند و سنشون هم بنظر من حدود 2سال هست
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)