سلام عروسای من موقع خارش بینی پشت هم عطسه میکنن.هر بار حدود ۷ یا ۸تا عطسه.ایراد نداره?
سلام عروسای من موقع خارش بینی پشت هم عطسه میکنن.هر بار حدود ۷ یا ۸تا عطسه.ایراد نداره?
ویرایش توسط meraj65 : 7th June 2015 در ساعت 02:51 PM
عروس من دو سال پیش چشمش قرمز شد ..دکتر گفت سرما خورده ...بهش قطره سیپلکس چشمی داد خوب شد....شاید عروس شما هم سرما خورده...جلوی باد مستقیم کولر نباید باشهسلام حدود 4روز پیش چشم عروسم شروع کرد به قرمز شدن
و دیروز رفتم دامپزشکی بهم پماد ایسیلین داد
با یه مولتی ویتامین بریزم تو ابش
الان وضعش چطوره ؟؟؟؟؟
احتمال تلف شدن زیاده ؟؟؟؟
موقع زدن پماد اذیت کرد و پماد و یه مقدار خورد مشکل پیش می یاد براش
امروز دیدم سرما هم خورده بهش انتی بیوتیک بدم؟؟؟؟ عطسه کرد و یه ماده ای از بینیش ریخت بیرون؟
بعد پراش خراب شده زشت شده درست می شه؟؟؟2-3ماهشه گلباقالی
دعا کنید خوب بشه خیلی اذیت دارم می شم.....
ممنون.خیالم راحت شد.اخه تو طوطی عروس تازه واردمو تجربم کمه
پماد من فرق داره ایسیلین هست
انتی بیوتیک بدم ؟؟؟
گیرم که سرما خورده باشه طوطیتون. از کجای میدونید عفونیه و آنتی بیوتیک میخواد؟ از کجای میدونید چه آنتی بیوتیکی بدید؟ و نهایتا از کجا میدونید چقدر آنی بیوتیک باید بدید که نه اونقدر کم باشه که بی اثر باشه و نه اونقدر زیاد باشه که کبد طوطی داغون بشه؟سلام حدود 4روز پیش چشم عروسم شروع کرد به قرمز شدن
و دیروز رفتم دامپزشکی بهم پماد ایسیلین داد
با یه مولتی ویتامین بریزم تو ابش
الان وضعش چطوره ؟؟؟؟؟
احتمال تلف شدن زیاده ؟؟؟؟
موقع زدن پماد اذیت کرد و پماد و یه مقدار خورد مشکل پیش می یاد براش
امروز دیدم سرما هم خورده بهش انتی بیوتیک بدم؟؟؟؟ عطسه کرد و یه ماده ای از بینیش ریخت بیرون؟
بعد پراش خراب شده زشت شده درست می شه؟؟؟2-3ماهشه گلباقالی
دعا کنید خوب بشه خیلی اذیت دارم می شم.....
فقط بر اساس توصیه دامپزشک جلو برید....اگر بیماریش حاد نباشه حتما خوب میشه. حاد باشه هم از دست دامپزشک هم کاری بر نمیاد. به هر حال معمولا اگر به موقع ببرید و دامپزشک مجرب باشه و مهم تر از همه بیماری هم درمان شدنی باشه (بعضی از بیماری ها به خصوص در جوجه طوطی و طوطی ها جوان هیچ درمانی نداره مثل PBFD و ...) میتونه طوطی رو نجات بشده
سلام خوردن مدفوع توسط طوطی عروسام خطرناک نیست براشون?انگاری عادت دارن.
هر روز کف قفس رو تمیز میکنم ولی بازم نمیتونم جلوشونو بگیرم
نباید بخورن، مدفوع خوردن تو طوطی به خاطر کمبود هستش. از سبزیجات مثل گشنیز استفاده کنید، سعی کنید غذاییش متنوع باشه و تقریبا همه مواد لازم براش در دسترس باشه. سبزیجات، میوه ها ، مغزها به کقدار کم و..
همه چیز دراختیارشونه.ولی همش کف قفس میگردن.اون پرنده فروشی ک ازش خریدم
اب دونشون رو کف قفس میذاشت.انگاری عادت دارن
سلام
خوردن مدفوع نشونه کمبود مواد معدنی هست،بهترین راه برای جلوگیری از این کار برطرف کردن نیازهای پرنده و استفاده از قفسهای که روی سینی کف محافظ توری دارند و باعث میشه پرنده به مدفوع خودش دسترسی نداشته باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.