دوستان سرلاک طوطی تمام کرده بود اوون مغازه.هیچجا هم گیرم نیومد
دوستان سرلاک طوطی تمام کرده بود اوون مغازه.هیچجا هم گیرم نیومد
سلام به همگی من دیشب این عروسا رو گرفتم
روشنه ماده هست خاکستریه نر
به نظرتون سنشون یه هم میخوره؟
دم ماده خط خط داره ولی دم نر هم خط خط داره ولی کم تر.به نظرتون نر و ماده هستن؟
پر های نر شکلش با ماده فرق میکنه ولی دمش منو ب شک انداخته
سلام...من تجریه جوجه سرلاکی داشتم اما هیچوقت سرلاک طوطی ندادم...خودت سرلاک درست کن...هویج و سیب بپز له کن با کمی موز..من به جای آب ، آب میوه میریختم که جون بگیرن جوجه ها....هر روز سرلاک رو با یه میوه جدید درست کن...سیب و ذرت پخته و له شده...تخمه پودر شده ( کمی) و زردآلو...این فصل هم تنوع میوه زیاده.......
ویرایش توسط شقایق63 : 19th May 2015 در ساعت 02:18 PM
خب طبیعیه ضعیف بشه شما خودتم یه نوع غذا رو چند روز بخوری مریض میشی....خب میوه هارو له کن میکس کن ..یه کم هم آب یا آب میوه اضافه کن مثل ماست همزده بشه...با سرنگ بده..کم کم عادتش بده به میوه های جدید..بازم از با تجربه تر ها بپرس.. ...به نظرم اگه نگرانشی میتونی بدی کسی که تجربه داره چند روی برات نگه داره و تقویتش کنه...ارزششو داره که عروست تپل بشه..
یه سیب کوچیکو اسیاب کن کاملا + یه موز کوچیک یا یه نصفه موز + یه هویج کوچیک . حدودا یه قاشق چایخوری هم مغز تخمه اسیاب شده رو بهش اضافه کن
تو اب ولرم یه مقدار قاطیش کن که نه رقیق بشه نه خیلی غلیظ قبل از غذا هم چک کن گرمیش رو پشت دستت که یه وقت بیش از حد سرد و یا گرم نباشه.
هر سری فقط مقداری درست کن که نهایتا واسه یه روزش کافی باشه. . . بقیشو بنداز دور ..... وقتی که سرلاکو با اب قاطی کردی بقیشو بازم بنداز دور نذار بمونه.
سر سرنگو از بغل نوکش ببر تو دهنش اروم غذا رو بریز دهنش
شقایق خانوم ببخشید پست همزمان شد.
ویرایش توسط milad 22 : 19th May 2015 در ساعت 02:29 PM
میوه هایی که گفتین رو میکس کردم بهش دادم.خیلی کم تونستم بهش بدم.اخه وقتی سرنگ رو فشار میدم تا غذا رو بریزه توی دهنش ؛ هیچ واکنشی نشون نمیده و غذا از دهنش میریزه بیرون.
خیلی نگرانم.از شانس بدم صبح تا الان پرنده فروشه جواب تلفن نمیده مغازش هم تعطیله شاگردش هم گفت سرلاک تموم کردیم
سلام، دوست عزيز،
من فكر كردم پرنده رو سپردى دست پرنده فروش تا كنار بقيه جوجه ها دونخور بشه،
پرنده ات جون نداره، كرمك تيوب دوچرخه سر سرنگ بزن، شيلنگ روچهار سانت فرو كن تو دهنش تا برسه به چينه دونش، بعد سرلاكتو تزريق كن، آب ميوه خالى هم نده به اندازه يك قاشق سرلاك گندم و شير ميوه رو با دو قاشق آرد نخود قاطى كن، شُل و رقيق باشه، بعد تزريق كن تو چينه دونش.
موفق باشى
ارسال با موبايل
عروسم تو دوره ی تخمگذاریه و تا الان سه تا تخم گذاشته اما الان تقریبا دو روزه که مدفوع نکرده و تخم هم نزاشته شکمش خیلی متورم شده...به نظرتون تخم گیر کرده؟ البته غذاشو میخوره میوه و سبزی هم میخوره...اما امروز خیلی سنگین شده بود انگار ..راه رفتنش آرومتر شده بود و موقع نفس کشیدن دمش کمی تکون میخوره...اینم عکساش......به نظرتون طبیعیه؟
ببخشید بهتر ازین نشد عکس بگیرم...خیلی تکون میخورد
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)