سلام
دیشب یکی از گوپی های ماده من مرده بود ، می خاستم علت رو بدونم ، که اگر کاری لازمه انجام بدم بقیه آسیب نبینن
یک توضیح مختصر بدم ، حجم تانک 150 لیتر، تعداد 60 عدد گوپی ، تصفیه داخلی ، سیفیون تقریبا هر 15 روز نصف تانک
البته اینا همه بچه های یک مادرند که مادر و پدرشون همون اول مردن ، تواین حدود شش ماه هم زادو ولد نداشتن
با تشکر
![]()
سلام
ماهی گوشتخوار که زیاد بزرگ نشه چی هست آکواریوم چهل لیتری دارم؟
با تشکر
Sent from my C6603 using Tapatalk
معمولا اسکار ها این شکلین ولی معمولا چون تو دعوا با هم نژاداشونن و دائما پوستشون تغییرات داره یه نمه لت و پار تر هستن
اسکار های باله بلند اینجورین ولی من مشکلی شو فقط دیدم تو ایران
این ها هم انواع مختلف از سیجلاید های معمولی هستن البته خود اسکار از خانواده سیچلاید هست جالبه انچنان هم با هم کنار نمیان اسکار های معمولی بزرگ می شن یعنی اگه رسیدگی بشه
مثل هیولا گنده می شن اسکار باله بلند و کوتوله انچنان بزرگ نمی شه سیچلاید ها هم اندازه ها گنده ندارن شنای اسکار معمولا نرم و موزون هست سیچلاید ها ماهیای تیزی هستند و شکارچیای خوبی
قیمت هم از 7 تومن تا 20 تومن دیگه تهشه
ولی اکه من جای شما بودم تکی به ماهی زیبا و خاص نگه می داشتم زیبا مثل فلاور ها و یا خاص مثل پیرانا ها !!!
بسیار بسیار ممنونم
خودمم دوست دارم ماهی خاص نگه دارم ولی به خاطر مشغله کاری وقت رسیدگی بهمون رو ندارم الان هم تانک گیاهی هست ولی گیاهان داره خراب میشه میخوام قبل از اینکه گیاها خراب بشن گیاها رو رد کنم و یه تانک کم دردسر با دوتا ماهی راه بندازم
الان نظرم رو سیچلاید ماکرو آبی گرفته همین خط دار ها
مراقبت زیاد که لازم ندارن و اینکه برا دکور و کف تانک از چی استفاده کنم برا اینها و تجهیزات هم چی میخواد؟
الان بخاری و نور ال ای دی و فیلتر هنگ آن جوبو 502 دارم
Sent from my C6603 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)