سلام . اصطاحات عجیب و غریب چر استفاده میکنید ! تخم نمیریزن دیگه . کلمه قفل کردن دیگه چه صیغه ای هست
بله با فرض اینکه شرایط آب و تانک و استرس و ... ایده آل باشه این احتمال هست که یک جفت مولد ماه ها علائم تمایل به تخم ریزی رو نشون بده ولی اقدام به تخم ریزی نکنه . تنها راه حلش هم یا صبر کرده که این احتمال وجود داره بعد از یک تا چند ماه تخم ریزی آغاز بشه . یا اینکه باید ماهی ها رو به گله برگردونید تا با دیسکس های دیگه جفت بخورن . معمولا راه حل دوم ساده تره مگر اینکه جفت خیلی ارزشمند باشن و قصد داشته باشید به هر قیمتی از همون دیسکس نر و ماده بچه بگیرید .
ویرایش توسط بابک آژیده : 6th September 2013 در ساعت 11:50 PM
مسیح عزیز با سلام:
راستش موضوعی که شما می فرمائید می تونه دلائل بسیار زیادی داشته باشه و کمبود پروتئین و مواد غذایی نا مناسب،عدم پذیرش جفتها توسط یکدیگر،عوامل استرس زا در تانک تکثیر، نمامناسب بودن شرایط آب و تغییرات هورمونیک، و .... می تونه باشه .
شما ابتدا با استفاده از یک وعده غذایی در دیسکس های جفت با آرتمیا زنده امتحان کنید ببینید شرایط تغییر خواهد کرد یا نه!!!!!البته نیاز به صبر هم هست
می تونید تاپیک تکثیر رو بخوانید مطالب مفیدی از طرف دوستان بیان شده است.
شرمنده بابک جان همزمان پست زدیم
ممنونم دوستان میدونم اصطلاح عجیبیه وبنده طی این مدت ک ماهی داشتم چ دیسکس چ ماهی های دیگه همچین اصطلاحی نشنیده بودم واین عنوان ولقب رو دوستی ک اتفاقا کاربر این سایت هم هستند درمورد یکی از جفتهای ک من ک دست ایشونه گفتند خیلی واسم عجیب بود وچون توی دنیای ماهی بازی مخصوصا دیسکس هیچ وقت نمیشه ادعا کرد ک همه ی مسایل رو بلدم این سوال رو پرسیدم تاازدیگر دوستان باتجربه مشورت کنم بازهم ممنونم
سلام دوستان لطفا نژاد این دیسکسا رو بگین خودم دقیق نمی دونم
![]()
سلام:
تو عکس اول رو خدمتتون میگم چون عکس سوم و دوم همون دیسکس ها هستن:
تو عکس اولتون شماره 1و 3 سانمرا-شماره 2 ترکیوز
با تشکر
یعنی شماره 1 و 3 از یک نژادن؟
از نظر ارزش نژاد در چه سطحی قرار دارن؟
شرمنده از سوال زیاد!!
آقا همشون خوبند مهم دید خود شماست اما بهشون وعده های دل رو خب بده و سیفون مناسب داشته باشید
سلام
آیا دو ماده دیسکس برای جفت شدن با یک نر با هم جدال میکنند ? یا جدال فقط بین نرهاست ?
با عرض سلام واحترام
دوستان خواهشمندم در مورد ديسكسام (گريد و نژاد)در صورت امكان اطلاعاتي بدهند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)