سلام من طوطیم پاش غز ناخونش خون اومده به علت اینکه متاسفانه یکی ک بلد نیست ناخونشو از ته گرفته ارد زدم خونش بند اومده اما کز کرده هیچی نمیخوره!خونش بند اومده میتونم بشورمش؟
خون پای طوطی
سلام من طوطیم پاش غز ناخونش خون اومده به علت اینکه متاسفانه یکی ک بلد نیست ناخونشو از ته گرفته ارد زدم خونش بند اومده اما کز کرده هیچی نمیخوره!خونش بند اومده میتونم بشورمش؟
خون پای طوطی
اخی خیل مواظب خون ریزی تو پرنده باش چون کل خون بدن یه عروس هلندی در حد چند سیسی بیشتر نیست و اگه از اون چند سیسی یکمش هم خارج شه پرنده حالش بد میشه به نظر من اصلا پرنده رو دیگه به دست افراد ناوارد نسپرین حتما پیش کسی بببرین که تخصص داره و قبلا چندین بار کار انجام داده و همچنین اگه چوب نشیمنش رو سوهان دار بخرین خودش ناخنش کوتاه میشه و نیاز به کوتاه کردن نیس اینجوری خیلی بهتره تا این که طفلک رو ناخنش رو یهو کوتاه کنین موفق باشین
سلام دوستان.
یه سوال؟؟؟ اگر عروس هلندی با هم جفت نباشه آیا باز هم تو لونه با هم میخوابند؟؟؟
ممنون
داخل لونه ای که جوجه بوده کمی کثیف شده ماده عروس تخمگذاری کرده کثیف بودن لونه میتونه رو تخم ها تاثیر منفی بزاره؟
خیلی ممنون.
الان جفت من جایی که من فقط روزی یکی دو بار میرم پیششون و هیچکس اونجا نمیره و متاسفانه نمیتونم ببینم جفت گیری دارند یا نه.
رفتارشون به این صورته ::
که نر اکثراً داخل لونه است و وقتی در لونه را باز میکنم حالت گارد میگیره مثل جفت قبلیم که جوجه داشت.
ماده صبح زود و عصر ها میره تو لونه تا صبح میمونه و در طول روز خیلی کم میره داخل لونه.
به نظرتون آماده سازی برای تخم گذاریه یا نه؟؟
ممنون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)