با اجازه اقای رضایی
باید عرض کنم که از نظر میزان پروئین فرقی با هم ندارند کرم ورمی کمپوست یا به عبارت دقیق اون کرم ایزینیا خاکی (ایزینیا فتیدا) ندارند فقط کرم ازینیا میزان بازدهی کود بیشتری داره و سایز بزرگتری پیدا می کنه
بنده به شخصه همین کرم خاکی معمولی رو از توی باغچه گرفته و پرورش دادم و به ماهی هام به صورت زنده می دم می خورند
سلام
من آخرین وعده غذایی که به دیسکسهام میدم تقریبا ساعت 6-7 عصر هستش
در طول روز 4-5 بار دل میخورند و 1-2 بار گرانول و نور محل نگهداریشون فقط از طریق نور خورشید هست یعنی با طلوعه خورشید روشن میشه و با غروب خاموش.
نکته اینجاست که صبح ساعت 7 که میخوام بهشون غذا بدم میبینم هنوز شکمهاشون پره! آیا این موضوع طبیعیه؟ (دیسکسها تقریبا 1 اینچ هستند)
سپاس.
سلام دوستان سوالی ذهنمو درگیر کرده فکر کنم اینجا جاش باشه
1.ابا ماهیها ک اینجا بحثمون سره دیسکسه میشه توی تخم گذاری وتکثیر ب اصطلاح قفل بکنند منظور اقیم بودن نیست اینکه مولدین سالم باشن ولی جفت گیری وعمل تخم گذاری واسپرم پاشی رو نکنند؟
2.اگر این موضوع وجود داره عاملش چیا میتونه باشه؟
3.مشکل بیشتر از جانب نره یا ماده ؟
4.راه درمانی داره؟
سلام و كسب اجازه از دكتر و سايش عزيز
خيلي ها همينجوري مي دن ماهي مي خوره و خب من نديدم مشكلي هم پيش بياد و البته كار يك بار ميشه ديگه!
برا تميز كردنش من از ظرف ته دار استفاده مي كردم و كمي آب كفش مي ريختم و كرم ها رو مي نداختم توش ، مقدار آب جوري بود كه كرم ها توش غوطه ور نمي شدند و عرض 20 دقيقه كل خاك موجود تو روده هاشون تخليه مي شد و بعدم با آب لوله كشي مي شستمشون و مي نداختم برا ماهي ها.
كار جالبي كه بعضي مواقع مي كردم اين بود كه بعد از تخليه روده هاشون آب ظرف رو خالي مي كردم و دوباره اب تميز مي ريختم و توش بكمپلكس مي ريختم و كرم ها هم اب رو ناخواسته تو رودهاشون مي چپوندن و اون موقع كرم ويتامينه مي دادم به ديسكسام![]()
سلام
اگه ديسكس هاتون سالم هستند و بخوبي غذا مي خورند مشكلي نيست فقط اين نكته رو دعايت كنيد كه در هفته يك روز رو غذا نديد و قاعدتا هم با بزرگ شدنشون بايد وعده ها رو كمتر كنيد چون ديسكس با بزرگ شدنش سوخت و ساز بدنش مياد پايين بطوري كه وقتي اورسايز هست روزي دو تا سه وعده بيشتر نياز به غذا نداره البته اونم برا مولدهايي كه تو كارگاه تكثير هستند وگرنه تو منزل يك وعده هم كفايت مي كنه
با سلام
در تکمیل نظرات دوستان من فکر می کنم که یک سیر ن ز ولی . صعودی و نزولی برای تغذیه لازم ( البته این نظر من نظر اساتید ارجح تر )
در ابتدای صبح که دیسکس ها رو کمکم به نور و روشنایی عادت می دیم لازم که در ابتدای صبح از غذای سبک مثل تترا ها و ... استفاده کرد و پس از آن از غذای میکس شده دل استفاده کنیم بهتر سپس در انتهای عصر دوباره از غذاهی سبک سپس سه ساعت قبل از خاموشی کامل هیچ نوع غذایی استفاد نشه
با سلام خدمت دوستان.دوستان در آک دیسکس اگر از یک مهتابی آبی و سفید استفاده بشه کفایت میکنه یا نه؟یا میشه از غذای های خشک دیگه مثل بیومار ریز استفاده کرد چون غذاهای که دوستان گفته بودن امکان تهیه اش نیست یا باید از تهران تهیه کرد که امکانشو ندارم؟با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)