مدفوعش عادیه فقط از صبح حالتش پف کرده هستش و هر صبح از ساعت 7تا9 حرف میزد ولی امروز از وقتی که بیدار شده پف کرده هستش ترشح بینی و چشم هم نداره
مدفوعش عادیه فقط از صبح حالتش پف کرده هستش و هر صبح از ساعت 7تا9 حرف میزد ولی امروز از وقتی که بیدار شده پف کرده هستش ترشح بینی و چشم هم نداره
سلام لطفا چنین سوالاتی رو در پیام خصوصی مطرح کنید دوستان ممنونم
سلام اگر عروستون پرریزی کرده وصداهایی که درمیاره صرفا تک جیغه که مادست .اما چون گفتید حدود 7ماه وهمینطور صداهای مختلف درمیاره .فکر میکنم پرندتون هنوز پرریزی اولیه اش رو کامل نکرده و به احتمال زیاد نر هست.اگر چندجور صدا درمیاره صددرصد نره
سلام دوست عزیز قبل از 6 7 ماهگی وقبل از پرریزی اول نمیشه با قعطیت درمورد جنسیت پرنده چیزی گفت .اما اصولا عروس های گلباقالی ماده هستند.اما تو این سن از روی صدای پرنده میشه جنسیت رو حدس زد.عروس های نر سوت میزنن وچند نوع تن صدا توید میکنند اما ماده ها فقط جیغ میزنند اگر عروس شما فقط تک جیغ داره مادست ودر غیر اینصورت نر
سلام و درود
به نظرتون نگهداری عروس هلندی و خوکچه ی هندی با هم درسته ؟ مثلا اگه در یک اتاق هر دو تاشون با هم آزاد باشن و آیا بیماری های مشترک دارن ؟
ممنون از کمکتون....یسوال دیگه من دیشب عروسمرو خریدم.....اما زیاد جنب و جوش نداره....رو چوبش که پلاستیکی هست خیلی خیلی خیلی کم میشینه...اکثرا رو ظرف غذاش میشینه.ظرف غذاشو برداشتم رو میله کف نشست..خیلیی ساکته امروز فقط یکی دوبار تک قار زد....گاهی هم چرت میزنه.....اتاقشو عوض کردم بردمش تو حمام هی خودشو به قفس میزد آوردمش جای قبلیش دوباره ساکت ساکت شد........احتمال داره مریضی داره؟یا بخاطر ترسش واسترش هست؟چون تازه خریدم.
سلام
عروس من یک جوجه سه روزه داره ولی دوباره شروع کرده به تخم گذاری و فعلا یک تخم گذاشته. آیا در تغذیه جوجه مشکلی پیش میاد یعنی میتونه همزمان روی تخم بخوابه وهم از جوجه مراقبت کنه؟ فعلا که شروع نکرده روی تخم خوابیدن. حالا من چکار کنم؟
به نظرتون نگهداری عروس هلندی و خوکچه ی هندی با هم درسته ؟ مثلا اگه در یک اتاق هر دو تاشون با هم آزاد باشن و آیا بیماری های مشترک دارن ؟[/QUOTE
سلام اگر یکی از ان ها مریض باشند ممکنه دیگری رو هم مریض کنن ولی در کل درست نیست دو حیوان رو در یک محیط نگهداری کنید و یا اگر هم میخواهید این کار را انجام بدید نباید هردو ازاد باشند چون ممکنه باعث دعوا بین این دو پیش بیاد
با تشکر]
ویرایش توسط sinaTM : 30th March 2015 در ساعت 03:03 PM
سلام
در حالت کلی هیچ مشکلی وجود نداره و میتونید با هم و به صورت همزمان در یک اتاق نگهداری کنید حتی آزاد! درواقع این رسیدگی شماست که تعیین میکنه میشه یا نمیشه . اگر وقت دارید تا زیرشون رو تمیز کنید و نزارید محیط آلوده بشه یا بو بگیره هیچ مشکلی نیست . احتمال اینکه اون بیچاره ها از ما انسان ها یا اشتباهاتمون بیماری بگیرن خیلی بیشتر از اینه که از خودشون بگیرن!
ویرایش توسط بابک آژیده : 30th March 2015 در ساعت 05:19 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)