دوست عزیز توی عکس اول من هر چی دماسنج تانکت رو نگاه کردم تا درجه 27 هم رنگی نبود خودتون هم چک کنید در مورد عکس دوم فکر کنم اگر غذای ماهیتون رو 5 دقیقه توی یه ظرف خیس کنید تا هم نرم و هم متورم بشه بعد به ماهیتون بدبد بهتر و کامل میتونه غذا رو هضم کنه این مدفوع کف تانک هم نشونه هضم بد غذا هست
دوست عزیز
شما گفتید که اول مدفوعش حباب دار شده و بعد استرس گرفته
این مدفوع زیاد سفید و حباب دار نیست
علائمش دقیقا مثه حرف دوستمون واسه هضم بد غذاست
میگو هم استفاده میکنید ؟
اگه میکس میگو هست قطع کنید
اگه منظور از سفید بودن مدفوع این هست بنظرم مشکله خاصی نداره و استرسشم که میگید باید عادی باشه
میکس رو قطع کنید بنظرم فعلا میکس ندید تا مدفوعش برگرده به حالت عادی
موفق باشید
ببینید حباب که نه ولی یه چیزایی کش دار گاهی همراه مدفوش دیده میشه که همون سفید رنگم هست.میکس تازه درست کردم یک روز دادم اینو دیدم دیگه ندادم.
بعد ی سوال دیگه بهترین دما اب برای فلاور چیه؟بعضی ها میگن 30 بعضی ها میگن 28.و اینکه سختی ابش باید چقدر باشه بالا باشه یا پایین؟واسه این میگم چون تو سامپ حدود دو کیلو خرده مرجان هست و همانطور میدونید مرجان سختی ابو میبره بالا گفتم شاید همین باعث استرس ماهی شده
میکس رو راستش من به شخصه واسه هیچ فلاوری پیشنهاد نمیکنم
حالا میکس رو قطع کنید ایشالا که عیب از میکس بوده باشه و مشکلی پیش نیاره
دمای متوسط و معمول واسه فلاور سایز بزرگ یا متوسط 29 هست . البته این دماسنجی که شما گذاشتید مطمئنا هیچوقت دمای درست رو نشون نمیده. واسه فلاورای سایز ریز دمای بالا پیشنهاد شده که رشد بالا تر بره
سختی اب هم بنظرم سختی متوسط خوبه مرجان هم بهتره از توی سامپ فلاور بردارید . کلا مرجان رو واسه ماهی های اب شیرین توصیه نمیکنن . شاید گوپی
نه عیب از سختی نیست بنظرم چون یکدفعه میکس دادید و فکر میکنم حجمش زیاد بوده این مشکل رو داشتید .
میکس رو قطع کنید چند روز هم روزه ی کامل به ماهی بدید ایشالا مشکلتون برطرف میشه
موفق باشید
دوستان این عکس سامپ بنظرتون خرده مرجان هارو خارج کردم چی به جاش جایگزیم کنم ممنون
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)