سلام
عروسهای من که اون 4 شنبه جفتگیری کردن از اون روز هر بار میرم تو اتاقشون بیشتر اوقات میدون میان بیرون هر 2 نمیدونم میترسن ازم میان بیرون یا کنجکاون.. شب ها هم به هیچ عنوان داخل لونه نمیرن فقط روزها میرن نمیدونم چرا ؟ گمونم چون شبهای توی لونه تاریک میشه میترسن برن تو لونه.
چون الان 11 روز هست از اولین جفتگیری میگذره میترسم بخوان تخم بزارن تو شب به همین دلیل بزارن تخم رو کف قفس ...
به نظرتون چیکار کنم ؟
اینکه هردو داخل لونه میرن میتونه یکی از دلایل جفت شدن باشه ولی دلیل قطعی نیست.بهتره حالا که هردو داخل لونه میرن دو هفته دیگه بهشون فرصت بدی تا ببینی جفت گیری میکنن یا نه.به مرور زمان باید زمان داخل لونه موندن بیشتر بشه و در روز دیگه حداکثر چند ساعتش رو بیرون باشن تا روز های آخر که دیگه به چند دقیقه خواهد رسید و ماده اکثرا برای تخم گذاری توی لونه هست و به ندرت بیرون میاد.اگر بعد دو هفته تخم گذاری نشد حتما لونه رو بردارین.توی این دو هفته از غذاهای گرم استفاده کنید تا انشالا نتیجه بهتری بگیرین.
سلام.ترس این جفت بدلیل تازه جفت شدنشون و تعویض های مکرر جفت ها در هفته های قبل بوده که هنوز به جای دائمی اعتماد نکردن و از ثابت بودن جاشون مطمئن نشدن.اینکه در هفته قبل بهتون گفتم دو ماه کاری به کارشون نداشته باشین یکی از دلایلش همین بود که حداقل یک ماه به جای جدید و محیط قفسشون اشراف پیدا کنن و بعد اقدام به جفت گیری و تخم گذاری کنن و اینکه میبینی شب توی لونه نمیمونن دقیقا به ترسشون از لونه درتاریکی برمیگرده که در سری اول ممکنه حتی تخم گذاری کنن،روی تخم ها هم بخوابن ولی شب لونه رو ترک کنن و روی تخم ها نخوابن که در سری های سوم و چهارم برطرف خواهد شد.تا زمانیکه لونه ای توی قفس باشه مطمئن باشید کف قفس تخم نخواهندگذاشت.اگر برات مقدوره بهت پیشنهاد میکنم از کوزه ی سفالی با دهانه ی گشاد استفاده کنی که دنج تره و عروس ها خیلی نسبت بهش واکنش بهتری نشون میدن نسبت به لونه های چوبی و فضای بازتری نسبت به لونه های چوبی داره و عروس کمتر ازش میترسه.
عزیز والا نمیدونم چی کار کنم نظرت در مورد این کار چیه که یه لامپ کم مصرف با نور کم همیشه روشن باشه شب ها چون روز ها 2 مین از پیششون بری میرن تو لونه گاهی هم یکی میاد بیرون یه چیزی میخوره یا بر عکس . ایا لامپ کم مصرف نور سفیدا ضرر نداره ؟ چون روشن باشه میرن تو لونه
چند تا عکس از امروز ماده گرفتم ممنون میشم نر بدی ایا باردار هست یا خیر امروز 11 روز میگذره از اولین جفتگیری ( چهارشنبه اون هفته ) جفتگیری بعد جمعه و شنبه همون هفته از اون روز من ندیدم جفتگیریشون رو
![]()
کف لونه میتونید چوب رنده شده بگیرید و بریزید ولی اگر چیزی هم نریزید چندان مشکلی ایجاد نمیکنه.جوانه گندم هم دقیقا مثل شب عید باید خیس کنید وبه محض جوانه زدن براش بریزید تا بخوره.باتوجه گرم شدن هوا سفیده تخم مرغ هفته ای یک بار به اندازه یک بند انگشت برای هرکدوم خیلی کمک به تقویتشون میکنه.کافیشه علاوه بر اینکه غذای گرم و مقویی هست خیلی به تحریک پرنده کمک میکنه.هفت تخم هم به مقدار خیلی کم توی ظرف غذا باشه تا کم کم بخورن.همون مقدار کم هم خیلی کمک میکنه.سنگ کف دریاهم که قطعا هست دیگه توی قفسشون.
مادت قبلا سابقه تخم گذاری داشته و از این بابت خیالت راحت که ماده ی با تجربه ای داری.نور کم مصرف مستقیم بهش بتابه طولانی مدت پرنده مریض میشه.با روشن گذاشتن لامپ پرنده شب و روزش رو گم میکنه و در طولانی مدت پرنده بشدت به دلیل کم خوابی ضعیف میشه.ولی اگر خواستی این کار رو بکنی مثل آتلیه های عکاسی لامپ رو توی یه کاغذ رنگی بپیچ تا مستقیم نور لامپ کم مصرف بهش نتابه.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)