سلام
یکی دو روزه این جوجوی من داره بد غذا میشه . اول که موز رو نمیخورد . الانم تقریبا هیچ غذایی رو با اشتها نمیخوره . الان بهش یه وعده تخمه آفتابگردان و (گندم و جو و برنج ) آسیاب شده به همراه آب میوه البته چون تقریبا داره دون خور میشه تقریبا سفت شده بهش میدم و یک وعده هم جوانه های خشک شده ( گندم و ماش و عدس ) به همراه بادام زمینی پودر شده بهش میدم به همراه آب میوه . حالا یه نظر شما در این سنی که میخواد دون خور بشه آیا طبیعیه ؟
هیچ علائمی از بیماری نداره و همش فضولی میکنه و میخواد از کارتن بیاد بیرون .
با تشکر
با تشکر
امروز صبح که خاستم غذا بهش بدم پر واز کرد نزدیک بود یه بلایی سر خودش بیاره/. اصلا میل به غذا نداره و همش میخواد بازیگوشی کنه با اینکه شکمش خالی بود . میتونم پر هاشو با یه نخ محکم ببندم. چون فک کنم هنوز زود باشه پرهاشو کوتاه کنم . ممنون میشم یه راهکار خوب بیان کنید.
ضمنا فک کنم من از اول یک کاری رو اشتباه می کردم و اون اینه که همیشه به جای آب از آب میوه استفاده می کردم و اون الان به هیچ عنوان نه سیب ، موز ، فلفل دلمه و حتی هویج رو اصلا دوست نداره . فقط وقتی که داشتم براش تخمه مغز میکردم اومد نزدیکم و از دستم یه تیکه از مغز تخمه رو کند و تقریبا میشه گفت یه کم خورد . چون قشنگ مزه مزه کرد و همچنین یکم پودرش کرد ولی خوب فک نکنم اون یه ذره جاییشو بگیره. اگه لازم شد میتونم به زور بهش غذای آبکی بدم؟
خواهشا کمک کنید
۳-۴ شاهپر اول بالشو با نخ ببندید به همدیگه، اینجوری کمتر میتونه بپره
دادن آبمیوه که اشتباه نبوده ، خیلی هم کاره خوبی کردید.
دوره ای که دارن دونخور میشن خیلی سخته و طوطی لاغر هم میشه.
براش میوه های رنده شده رو بگزارید و روش تخمه خرد و پودر شده بریزید. اینخوری وقتی میخواد تخمه رو برداره یواش یواش میوه رو هم میخوره
غذای آبکی دادن الان بهش ممکنه خطرناک باشه و بخاطر تقلا برای نخوردن غذا وارد ریه اش بشه
!!
سلام
پست های اول رو که خوندم دیدم کار هر کسی نیس خداییش سخته!! حالا من میخوام جوجه عروس بگیرم! به نظرتون دونخور بگیرم یا سرنگی؟!!!!!!حرف زدن یا نزدن واسم مهم نیس! میخوام خودش راحت باشه! فک کنم یه ماه و نیم سنه خوبی باشه که دیگه دونخور شده باشه آره؟!؟!
ممنون
http://www.parsipet.ir/thread11724-2.html#post60447
با سلام دوست به شما دوست عزيز
به لينك بالا سر بزنيد تا خريد مطمئني داشته باشيد
سلام
اغلب طوطی ها بعد از یک ماه و نیمگی و در حدود 2 ماهگی مستقل میشن ... به نظر من طوطی جوجه و دستی مستقل شده بخرید
تو تاپیک عروس هلندی مطرح کنید دوستان جوجه پرورشی دارند
موفق باشید
با سلام
البته دوستان دست اندر کار میان راهنماییت می کنن ولی خوب من تجربه عروس هلندی داشتم.
به نظر من همون دونخور شده اش رو بگیری خیلی بهتره . من سه تا عروس هلندی دونخور شده داشتم و سر 10 روز از سر و کول من بالا میرفتن . عروس هلندی خیلی زود دستی میشه . در ضمن از نظر حرف زدن باید بگم که همون دونخور شدش رو که من یک سال و نیم داشتم تا حدود 7 یا 8 کلمه حرف میزد . تازه من زیاد باهاش کار نکردم . ولی فک کنم نر ها از ماده ها استعدادشون بیشتر باشه. چون دوستام که ماده داشتن اصلا حرف نمیزدن البته خوب فک کنم اونام اصلا باهاش کار نکرده بودن. در هر صورت نظر من نه تنها برای عروس هلندی بلکه برای همه طوطی سانان رو دونخور شده اش هست. البته وقت خرید کاملا هواست باشه که پرنده بالغ رو بجای جوجه بهت نفروشن. چند تا از نشونه های جوجه عروس به شرح زیره :
1- تاج سرش نا منظمه و تقریبا کوتاهه
2- پشت تاج سرش معمولا کچله
3- عروس جوجه نمیتونه خیلی محکم گاز بگیره ولی عروس سن بالا انگشت رو سوراخ میکنه . البته حواست باشه خودت امتحان کنیچون حرفه ای ها یه جوری میگیرن که حتی کاسکو هم نمیتونه گازشون بگیره چه برسه به عروس هلندی.
4- آخریشم تقریبا میشه گفت از روی پاهاش اونم اینکه پاهای جوجه ها خیلی ظریف و صافن
موفق باشی
ممنون از همه!!
من میخوام بعد از مسافرت بگیرم! ولی اگه تو مسافرت چیزیش نمیشه زود تر بگیرم!(مسافرت طرفای شمال و اینا با آب و هوای الان بد نیس؟!؟!)
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)