سلام من امروز یه خوکچه خریدم ولی از ظهر تا الان یه نصفه برگ کاهو متوسط خورده رفته یه گوشه نشسته چه کار کنم؟ طبیعیه؟
سلام من امروز یه خوکچه خریدم ولی از ظهر تا الان یه نصفه برگ کاهو متوسط خورده رفته یه گوشه نشسته چه کار کنم؟ طبیعیه؟
طبیعیه.یکم طول میکشه تا بهتون عادت کنه..سعی کنید زیاد هم بهش کاهو ندید..جعفری بدید هم ویتامین داره هم آب مورد نیازشو تامین میکنه..
ممنون گوجه چی اونم ندم؟ اخه فقط کاهو میخوره![]()
مرسی از لطفتون خیالم راحت شد
گوجه فرنگی و فلفل دلمه خورن روزانه ش براشون حیاتیه..چون ویتامین c بدنشون نمیسازه..حتما استفاده کنید..
اینارو به خوکچه میشه بدم بخوره؟؟
موز-گردو- خرما-برنج -ماکارونی ابپزه بدون نمک و روغن-توت فرنگی
موز خیلی کم،اکثرا هم دوست ندارن..بقیه رو نه نباید بخورن(میدن بعضیا به خوکچه هاشون..ولی طولانی مدت عوارض سوء خودشو نشون میده).توت فرنگی هم میوه هست و میشه داد ولی شخصا توصیه میکنم ندید از بس که این توت فرنگی ها آلودگی دارن و واسه خود انسانها هم ضرر داره چه برسه به اینا..من خودم با توت فرنگی هایی که خیلی خوب شسته شده بودن هم مسموم شدم چون اغلب مربوط به کودشون هست نه آلودگی های بیرونی..در کل بنظرم به ریسکش نمی ارزه.
به نظر گوجه دوس نداره بخوره
از کسی که گرفتم بهم یونجه داد ولی یه جور دیگس انگار پرسش کردن خیلیم سفته همونجوری بدم بهش یا باید کاری کنم اخه اونم نمیخوره فقط کاهو میخوره سیبم نخورد![]()
یه سوال دیگه خوابش مثله ادمه یعنی شبا میخوابه اگه تاریک باشه نمیترسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.