ایشالا که مشکلی پیش نمیاد
ساعت خاصی نداره
ایشالا که مشکلی پیش نمیاد
ساعت خاصی نداره
سلام دوستان عزیز
یه سوال دارم تا الان جوجه به دنیا نیومد بازم صبر کنم یا نه به نظر شما جوجه مرده![]()
به نظر من نشکنید چون اگر زنده باشه و خودتون بکشینش عذاب وجدان میگیرین و خیلی ناراحت کنندس
در نهایت اگر جوجه ها داخل تخم بمیرن یه اتفاق طبیعیه و کسی باعث و بانیش نیست
اگر خاستین بشکنین اول ته تخم سوراخ کنید اگر جوجه مرده باشه کاملا مشخصه
اگر مطمئن هستین جوجه زندس و بخاطر سختی پوسته نمیتونه به دنیا بیاد از پایین یک چهارم ارتفاع تخم بالاتر با ناخن آروم فشار بدین تا پوسته خرد بشه
اگر بازم نتونست به دنیا بیاد لایه زیرین پوسته سخت شده و باید خیلی اروم اون پوسته رو پاره کنید
اگر هنوز زمان به دنیا اومدن جوجه نرسیده باشه با پاره کرده پوسته زیرین خونریزی میکنه و جوجه خفه میشه
بازم اگر سوالی بود در خدمتم
خوب من از کجا به فهم که جوجه زمان به دنیا اومدنشه
اگر زمان دقیق یادداشت کنید روز 13 جوجه ها بیرون میان و اگر نیومدن موقعی که صداش گوش میکنین دقایق آخر ضربه های شدید به پوسته میزنه اگر پوسته هنوز سوراخ نیست معلوم میشه پوسته سفت شده و باید خودتون کمکش کنید
اگر شرایط محیطی از نظر دما و رطوبت مناسب باشه هیچ وقت چنین مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه جوجه خیلی ضعیف باشه
یه سوال دیگه موقعی که جوجه به دنیا میاد بدنش خونیه یا نه بعد سوال یعدی اگر بخوام دوباره جفت بندازمشون از هم جداشون کنم یا خیر ممنون
سلام من یه سوال داریم جوجه به دنیا اومد ولی یک ساعت بعد مردش حالا سوال من میخوام دوباره امادشون کنم پس قناری ماده ورم داره نر هم تا لونه رو ورداشتم شروع کرد به خوندن وجه وجه کردن الان 3 روز از داستان میگذره بهشون غذای تقویتی دادم امروز لونرو برای ماده گذاشتم تا گذاشتم رفت داخلش نشست به نظر شما زود لونرو گذاشتم یا خیر اگر بله چند روز طول میکشه؟ مثل یه هفته خوبه براشون ممنون میشم راهنمای کنید یه سوال دیگه هم نرو ومادرو جدا کنم یا نیازی نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)