مدیای ماتریکس سیچم استفاده کردم![]()
اخه دیدم تو کم کردن نیترات هم تاثیر داره
مدیای ماتریکس سیچم استفاده کردم![]()
اخه دیدم تو کم کردن نیترات هم تاثیر داره
دو تا دلقک اسلاریس فعلا گرفتم برای شروع
دوستان برای غذا از چه برندی و چه محصولی استفاده میکنن ؟
سلام میثم جان ، مبارکه داداش ، واسه تغذیه هم ، میتونی اول از آرتمیا شروع کنی که هم واسه تقویت و هم غذاخور کردنشون عالیه ، بعدم میتونی از فرموله یک و دو اوشن و هم اسپرولینیا استفاده کنی ، سعی کن از غذاهایه متنوع استفاده کنی تا سلامته ماهی تظمین بشه ، در غذاها اگه از مولتی ویتامین و اساریه سیر استفاده کنی ماهیات هم رشدشون بهتر میشه و هم در مقابله بیماریها مقاوم میشن ، من خودم از همین روش استفاده میکنم ، و فقط از یک نوع غذا استفاده نمی کنم ، گاهی هم اگه آرتمیا زنده بتونی بهشون بدی عالیه ، ، فقط داداش در غذا دادن زیاده روی نکن ، و مقداری بهشون غذا بده و از خورده شدنه غذا هم مطمعن شو ، چون اگه غذاها در تانکت باقی بمونن موجبه آلودگیه آب و افزایشه نیترات و فسفات میکنن ، . موفق باشی ،
سلام مبارک باشه
میشه از اسالاریس ها عکس بزارید؟
امروز رفتم نواب حول شدم 5 تا ماهی خریدم
1 . یلو تانگ
2 . نوار مسی
3 . بلنی بای کالر
4 . فایر فیش ولی رنگش بنفشه اسمش رو نمیدونم چیه
5 . ماندارین
سلام مبارکه داداش ، داداش اینجا اگه من و دوستانه دیگه بهتون توصیه ایی میکنیم فقط و فقط بخاطر خودتون هستش و دلیل دیگه ایی نداره ، شما با اضافه کردنه این حجم ماهی به تانکی که هنوز یک ماه از راه اندازیش نگذشته ،ریسک کردید ، شما سعی کن هر دفعه یک یا دو ماهی بیشتر نگیر ، زمانه خرید ماهی و مرجان حتمن جحمه تانکتم مدنظر قرار بده و ماهی به تعدادی بگیر که تانکت جوابگو باشه ، حتمن قبله خریدات با ودستان مشوت کن ، ماهیهایی که گرفتی بسیار زیبا هستن ، ولی برخیشون خیلی زود بودش خریدنشون ، مثلا ماندارین که از پادها و سخت پوستانه داخله سنگها تغذیه میکنه ، و یا نوار مسی که خیلی غذاا خور کردنش مشکله ، موفق باشی ،
ویرایش توسط یونس58 : 27th February 2015 در ساعت 09:48 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)