تصویر سیستمه خنک کننده آکواریومه من که یک ترموستات و سنشور و یک فن هست که بسیار خوب جواب داده و دما بینه 25 و 26 متغر هستش .
تصویر سیستمه خنک کننده آکواریومه من که یک ترموستات و سنشور و یک فن هست که بسیار خوب جواب داده و دما بینه 25 و 26 متغر هستش .
ویرایش توسط یونس58 : 23rd September 2014 در ساعت 11:45 PM
اینم تصویر سیستمه کنترل صطحه آب .
![]()
ویرایش توسط یونس58 : 24th September 2014 در ساعت 12:27 AM
سلام
این شناور یه پیچ آهنی داره روی پیچ رو یه کم چسب آکواریوم بزن تا زنگ نزنه
send by Tapatalk
اینم تصویر ساکنینه جدید آکواریومه درویشی ما .
دوستان من این دوتا ماهیرو دیروز خریدم و قصد دارم یک جفت هم از نوعه بنفشش بخرم بنظرتون باهم به مشکل نمیخورن. اینم عکسشه خوشحال میشم راهنماییم کنید
![]()
ویرایش توسط یونس58 : 24th September 2014 در ساعت 03:26 AM
بنظر من حجم تبخیر تقریبی تانکتون رو بدست بیارید و با یک تایمر و یک پمپ آب کوچک از یک مخزن آب رو به تانک اضافه کنید بهتره یادمه یکی از دوستان با این سیستم شما دچار مشکل افت شدید شوری و سختی بعلت عدم قطع کردن و سرریز شدن آب از سامپ شده بود من خودم تو مسافرتها همین کار رو میکنم یک پمپ و یک تایمر و یک سطل آب
سلام و ممنون از دقت نظرت احمد جان . این سیستم اگر همه جوانبشرو در نظر بگیریم و هر چندگاهی بازش کنیم و یک سرویس ساده انجام بدیم و نزایم رسوب داشته باشه خیلی خوب جواب میده همانند شناورهایه کولرهایه آبی فقط تنها ایرادش میتونه رسوب کردن و کار نکردنه لولایه شناور باشه که اونم با یک سرویس دوره ای برطرف میشه . اگر همه مواردیرو که گفتم مدنظر بگیریم و فشار ورودیه آبرو تنظیم کنیم و نزایم سیستم رسوب داشته باشه هیچ مشکلی پیدا نمیشه یا حداقل در این چند روز واسه من مشکلی بوجود نیومده و من دیگه از اضافه کردنه آب با پارچ راحت شدم و دیگه هیچ شکی به سیستم وارد نمیشه چون این سیستم آبه تبخیریرو خیلی کم کم اضافه میکنه ولی من خودم اینکارو مجبور بودم با سطل انجام بدم و یکباره حدودا چندین لیتر آبرو اضافه میکردم که الان این دستگاه این مشکلرو برطرف کرده . در کل من راضیم و امیدوارم این سیستم درست کار کنه . اگر هم مشکلی بوجود بیاد حتمن دوستانرو در جریان قرار میدم . من فراموش کردم این مطلبرو ذکر کنم که من بخاطر اینکه بتونم یکسری سرویس دوره ای انجام بدم این سیستمرو طوری ساختم که با یک پیچه پلاستیکی به شیشه متصل میشه و براحتی میشه بازش کرد و تمیزش کرد .. ببخشید پر حرفی کردم .
ویرایش توسط یونس58 : 24th September 2014 در ساعت 10:30 AM
سلام . بله جناب نوروزیه عزیز منم این شناور و همه متعلقاتشرو 50000 تومان خریدم . ولی یه کم سخت گیر میان و همه جا نیستش و باید بگردیم تا پیداش کنیمجنابه نوروزی من همونتور که گفتم 2 عدد فایر فیش یا همون دارت فیش خریدم که عکسشونرو گذاشتم در پستهایه قبلی و دوست دارم از همون خانواده نوعه بنفششرو هم تهیه بکنم که تصویر این ماهیرم قبلا نشون دادم بنظرتون این دو ماهی در یک تنگ به مشکل بر میخورن یا نه . ممنون میشم راهنماییم کنید . و در آخر دوستانی که این ماهیرو نگهداری کردند از چه غداییی استفاده کردند؟
ویرایش توسط یونس58 : 24th September 2014 در ساعت 01:05 PM
سلام اقا یونس
خانواده فایر ها معمولا قلمرو طلبن و با فایر های دیگه در گیر میشن مگر اینک فضای کافی رو داشته باشند و یا با هم وارد تانک بشن و تقریبا هم هم اندازه باشن به نظر من شما به همون دو تا رضایت بدید بهتره . غذا هم من پولکی اوشن یک رو میدادم خوب میخورن .اگه استرس نداشته باشن غذا رو خوب قبول میکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)