سلام ..قربون قد و بالای کیفیت ..
خیلی خوب شده کمتر انتقادی میشه بهش کرد..
جز اینکه گیاهای عقب اصلا معلوم نیستند .. گیاههای وسط خیلی بلند شدند ..
سعی کن اون جلبک سیاه رو نابود کنی خیلی زود اکواریوم رو از ریخت میندازه ..باز هم تبریک خیلی خوب شده..
ویرایش توسط Hamedbm : 13th August 2013 در ساعت 12:40 AM
قربوووووووووون لطف و محبتتون حامد جون
راسش چون عرض تانک زیاده گیاهایه عقب سخت تر خودشون رو نشون می دن ، البته اون کریپتونا هم زیادی بلند شدن
در مورد اون جلبک سیاه ، منظورتون اونیه که رویه برگایه آنوبیاسه یا اونی که به شیشه می زنه؟؟؟!!!
راسش با هردوش مشکل خیلی زیادی دارم،![]()
![]()
خواهشا ، لدفن ، ملتمسانه کمک کنید در هردو زمینه ، اگه از پس این دوتا بر بیام عـــــــــــالی میشه
سلم دوستان؛
به یه مشکل بر خوردم،
من یه تعداد تترا امپراطور بلک کوچیک تازه خریدم ، الان که دقت می کنم، یه انگلی شبیه به کرم که خیلی باریکه و پیچ در پیچه، روی بدنشون هس
باید چیکار کنم
راهنمایی کنین لطفاً
شبیه ترین عکسی که بهش دیدم این بود
ولی معلوم نیس که همینه یا نه!!!!
![]()
با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
اول میخام یه گلایه از اساتید بکنم که هیچ حرکتی انجام نمی دن و هیچ عکسی آپ نمی کنن، دوم از بقیه دوستان، خلاصه همه ی پروفایلا دارن خاک می خورن![]()
![]()
یه سری تغییرات دادم:
هفتا رد لاین و 13 تا رمبو که خیلی درشت شده بودن و اذیت می کردن رو از تانک خارج کردم و تو قرنطینه دارن واسه فروش اماده می شن، یه تعداد زیادی گیاه منجمله یه دونه اکینو دوراس رد روبین بزرگی که داشتم و دو تا
اکینو دوراس ازلت خیلی بزگ دیگه رو که مانع رسیدن نور می شدن و یه تعدادی از کریپتون ها و اکینودوراس تنلوس های دیگه رو بردم واسه فروش وخلاصه تانک رو کمی خلوت کردم
عوضش 30 تا تترا امپراطور مشکی، 35 تا تترا امپراطور آبی، 30 تا تترا کاردینال و 18 تا پلاتی اضافه کردم...
ینی ماهی های بزرگ رو حذف کردم و ماهی های کوچیک اضافه کردم (دوستان نظرشون رو در رابطه با این تغییر بدن)
نمای کلی
نمای کلی
سمت چپ
سمت راست
گوشه سمت چپ
دوستان لدفن نظر بدین، حتما حتما حتما...
تروخدا بقیه دوستان هم یه کاری بکنن، مخصوصا اساتید...![]()
![]()
![]()
![]()
سلام محمد جان . تانک زیبایی شده ولی هیچ شکل و دکوری نمیشه بهش نسبت داد چون خیلی شلوغه . شاید پشت زمینه هم عکس گیاه داره و با گیاهای اصلی تلفیق شدن و شکلی مشخص نیست . بهر حال همه گیاهای تانکت زیبا و سرحال هستن
من جزو اساتید نیستم ولی فکر کنم بیشترین عکسهارو در تاپیک خودم گذاشتم ولی اینجا بیشتر پت مورد توجه هست نه تانک آب شیرین و گیاهی
ممنونم از عکسهای زیبایی که آپ کردی
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)