واتر پمپ بویه سوخته گی میده من تو تانک بالا 4 تا ماهی بیشتر ندارم الان زنگ زدم مشهد 120000تومن یه واتر پمپ چه کرد این حالا منطزرم ببینم اینجا گیر نمیاد وگرنه باید از مشهد بگیرم
واتر پمپ بویه سوخته گی میده من تو تانک بالا 4 تا ماهی بیشتر ندارم الان زنگ زدم مشهد 120000تومن یه واتر پمپ چه کرد این حالا منطزرم ببینم اینجا گیر نمیاد وگرنه باید از مشهد بگیرم
بستگي به مقدار لايوراك و كهنه بودن سيستمت داره،
تا 7 - 8 - 10 ساعت رو همه آكها دووم ميارن.
براي اينكه خيالت راحت باشه، خودت دستي با سطل آبو جابجا كن.
اگر ميخواي به خوبي قضيه رو كنترل كني هر 2 ساعت يكبار تست آمونياك، نداشتي نيتريت بزن.
نزدیک 2ساله دارم شایدم بیشتر
دیشب فکر کردم هرمیتمم مرده گفتم دیگه اخر بد شناسیه نگو داشته پوست مینداخته خاک بر سر منو ترسوند امروز دوتا چنگک هاشو دیدم تا حالا تو عمرم از دیدن چنگک خرچنگ اینقد خوش حال نشدم
لازم به ذکره دلقک اسلاریسم و بلک فتون من به خار نبود سامپ مردن
دوست عزیز موکتی میخواستی میومدی برای منو میبردی البته موکتی من دو برابر ابنا بود احتمالاً اینا رو از الماس شرق خریدی موکتی منو اونجا باید دیده باشی![]()
ویرایش توسط l2eza : 16th October 2012 در ساعت 12:22 AM دلیل: کلمات
اره از الماس خریدم از شقایق شما خبر نداشتم وگرنه اونو ور میداشتم
دوتا بزرگ داشت سفید رنگ
دارم سیستم نورمو عوض میکنم ولی دوباره بازم ال ای دی میخام بگیرم با این تفاوت که ایندفه نور سفید و ابی ترکیب نمیشه و خود ال ای دی ها 20000کلوین هستن 40تا 1وات سفارش دادم با درایور سرهمشون کردم عکس میزارم از سیستم نور
حسین جان این کار رو نکن حتما نور آبی با طول موج 450 تا 460 رو تو آکواریومت داشته باش و با 14000 ترکیب کن. آقای مرادی هم رو مقوله نور ، نور 20000 کلوین رو رد میکنن ، سعید جان هم یکی از دلایل جلبک مویی رو نور 20 هزار میدونن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.