یعنی اینارو میریزین دور ای وای من!مرسی ممنون...
دوست عزیز هروقت تصمیم داشتین که تهران تشریف بیارید به من بگید تا با هم هماهنگ بشیم و از گیاه ها تقدیم کنم و برای دوستانی که مشهد هستن هم ببرید ، به خدا من خودم دلم میسوزه اینقدر گیاه رو هر ماه بریزم بره....در حالی که بعضی دوستان مثل خود من مجبور هستن برای بار اول 30 الی 40 هزار تومن پول پاش پرداخت کنن...
حیفه که!![]()
سلام به همه دوستان....
من چندتا عکس گذاشتم که از همه دوستان هم بخواهم از تانکهای زیباشون عکس بذارن حتما نباید چیز جدیدی بخریم که عکس بذاریم! دوستان اب شور مارو هم در لذت دیدن تانکهاشون شریک کنن...ممنون![]()
ایول بابا بزنم به تخته ماشالا
فکر میکنم بابلت بزرگ تر شده - این بابل جز مرجان ها حساب میشه و بهش میگن مرجان بابل نه شقایق بابل درسته؟
راستی اون ریف وسط که مثل شاخ گوزن میمونه اسمش چیه یه کم در مورد شرایط نگهداریش توضیح بده و البته قیمتشم بگو؟
مر30
سلام
اکواریوم زیبایی داری علی جان لذت میبرم از نگاه کردن بهش و معلومه که خیلی هم زحمت کشیدی تا به اینجا رسیده
درود به شما
آقا ما آک گیاهیا هم همیشه از تانک های زیبا و سرحالی مثل شما لذت میبریم !
خدایشش اون مرجان سفید که مثل حباب میمونه خیلی قشنگه
موفق باشی دوست من
داود
سلام آقا داوود درست میگن من هم واقعا از یدن تصاویر آکواریوم آب شور لذت میبرم
من الان دو ساله که میخوام آب شور بگیرم ولی چون وقت ندارم هنوز اینکار رو انجام ندادم
سلام مهدی جان خیلی ممنون...
اره جز مرجانهاست چون پایه کلسیمی داره.
اون مرجان هم وقی من خریدم خیلی کوچیکتر از الان بود البته از اول هم سایز بزرگ به حساب میومد و الان تو عکس سایز واقعیش مشخص نیست چون جای مناسبی براش ندارم که رخش خوب معلوم بشه...من قبل عید خریدم 90 هزار ، اسمش هم فروشنده به من گفت سارکافیتون انگشتی هستش البته گویا بهش همون شاخ گوزن هم میگن...نگهداریش سخت نیست به نور زیاد نیاز داره (با نور pl خوب باز نمیشه وقتی متال روشن میشه حسابی خودشو باز میکنه) نسبت به سختی اب حساسه و نیاز به ید و عناصر کمیاب هم داره...
مرسی مصطفی جان خیلی لطف داری...خدایش ذوق میکنم شما میگی خوبهزحمت که چی بگم ،خانواده دیگه از دستم من و کارهای این اکواریوم آسی شدن...
سلام خدمت شما اقا داود گل...
راستیتش ما هم نسبت به تانکهای شما همینجوری هستیموقتی میبینیمشون دلمون میخواد تانک پلنت هم داشته باشیم...من اول میخواستم همین تانکو پلنت کنم یه بنده خدای گفت خرجش زیاد تفاوتی نداره فوقش 200 تا 300 تومن هزینش بیشتر میشه منم دلو زدم به دریا و ابشورش کردم ، باور کن بخوام حساب کنم با تلفات و خرجهای از سر ندونم کاری تا حالا 4 میلیونی ریختم تو شیکمش
ولی چکار میشه کرد اعنیاد دیگه...
سلام آقا علی
چیکار کردی که شاخ گوزنی
ایننننننقد بزرگ شده؟
من یکی دارم کوچیکتر شده ولی بزرگ نشده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.