من هم مثل شما آکواریوم نیمه گیاهی دارم
من بستر زیر رو تترا ریختم
به نظر من این کود های جامد فایده نداره
اساسی کار کنید و کود زیر بریزید
در ضمن من شویدی دارم و در دمای 29 درجه با نور کم داره سریع رشد می کنه
با درود بهتربن موقع برای دادن کود به گیاها چه وقتی هست ایا فرقی میکنه؟ ممنون
درود فراوان
مسلما فرق میکنه .. هنگام تاریکی وقتی گیاه فتوسنتزی انجام نمیده فایده ای نداره ریختن کود ..
تو اکثر سایتها هنگام روشنایی رو بهترین موقع برای کوددهی اعلام کردن ..
شما 1 ساعت بعد از نور دهی اقدام کنید که co2 هم بخوبی در اب حل شده و گیاهانتون در حال فتوسنتز هستند .. میتونی دوز رو نصف کنید و تو فاصله 4 ساعت بریزید ..
دوستای عزیز میشه یه کود و بستر خوب و ارزون قیمت بهم معرفی کنید .......متاسفانه نتلی استفاده کردم رنگ آبو تیره میکنه......
درود به شما.
كود متوسط = تترا (كوده و روش بايد بستر يا شن معمولي بريزيد )
كود خوب= جي بي ال (ميتونيد فقط كود زيرشو بگيريد و روشو شن معمولي بريزيد كه بسيار خوب و كم هزينست) - آزو (كودخاك و مناسب) - و بقيه كه قيمتهاي بالايي دارند.
بهترين گزينه همون جي بي ال با بستر شن معموليه..
در آخر هم لطفا تجربياتتون از كود نتليو بيان كنيد و اينكه تا چه مدتي كودتون رنگ آبو تيره ميكرد و شما چه كارهايي تو بستر و يا با آب انجام ميداديد.
مرسي
سلام دوستان عزیز .. خدمت دوستان گلم آقای زمانی و اشکان عزیز عرض کنم کود نتلی بیشتر شبیه یه شن خوشگل میمونه که داشتن خاصیت به عنوان کود واقعا برای همه سواله ...
کود نتلی به علت اینکه دانه های اون به خوبی گرانول نشدند وقتی داخل تانک میشه و روی اون آب ریخته میشه کم کم از هم وا میرن و تو آب حل میشن ..
من به ایران پلنت زنگ زدم گفتم نتلی بهتره یا برایت ول گفت مسلما نتلی !!!!!!!!!!!! بعد گفتم این چون این جنس و داره و اون رو نداره میخواد اینو بهم بفروشه ..
زنگ زدم آبزیان دکتر تقریری گفت اون چون وارد کننده هست این حرف و میزنه .. بعد گفت مسلما کیفیت یه کود امریکایی خیلی بالاتر از یه کود آسیایی هست ..
جالبه که خود ایران پلنت میگه من اگه نتلی رو کیلویی بخوام وارد کنم برام کیلویی 1200 تومان میفته!!!!!! یعنی یه بسته 3 کیلوییش رو حساب کنید براش چند میفته ..
نتلی کودی هست که روش ذکر شده غیر قابل شستشو .. یعنی آقای زمانی تو این 3 ماه انقدر تصفیه کرده این کود تا به حال 10 ها بار شسته شده..
منم با نظر آقای زمانی موافقم که کود کاملا بی کیفتی هست .. به نظر من برایت ول در حال حاضر کود مرغوبی هست نسبت به سایرین از نظر قیمت ..
درود به حامد عزیز منم با حرف شما موافق هستم در اینکه ایران پلنت فقط چیزی که به نفع خودش هست رو میخواد به مردم قالب کنه
البته من تا به حال از کود نتلی استفاده نکردم ولی فکر نکنم به کیفیت JBL یا brightwell برسه !
من برای تانک جدید خودم مانادو گرفتم و بسیس جی بی ال ولی نمیدونم 2 تا بسته بیسیس 5 لیتری برای تانک با ابعاد 100 طول و 45 عرض کافیه یا نه
راستی حامد جان کود برایت ول کیلویی چقدر میوفته ؟ جی بی ال کیلویی 6500 میشه هنوز تحویل نگرفتم ببینم اگه صرف با برایت ول هستش اونو بگیرم ! که فکر کنم برایت ولل قیمتش خیلی بالا تر باشه
کود آزوو که نگو اصلا نمیشه بری سمتش 7 کیلوییش رو میده 75 تومان !!!!
سلام
برای تانک 120 لیتری مانادو و اکوا بیسیس چند درمیاید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)