سلام دوستان
من يه عروس هلندي خريدم سه ماه پيش
ماده و سر حال و اهلي
يك ما هست كه داره پر ريزي ميكنه
يكي دو روزه كه حس ميكنم كمي بي حال تر شده و چند بار ديدم از رو چوب و يا قفسش كنترلشو از دست ميده و ميافته ولي مدفوعش تغييري نكرده
اگه امكان داره راهنمايي كنيد
من از مكمل يا غذاي خاصي استفاده نكردم و ارزن و كتان زياد ميخوره و تخمه آفتابگردان كه به نظرم فقط خورد ميكنه و فكر ميكنم مغزشو خورد ميكنه ولي نميخوره
سبزيجات و ميوه هم نميخوره يه تكه كف دريا هم براش گذاشتم
سلام
دوستان من یه اتاق دارم که اندازه نزدم اما بیش از 3*4 هست
چند جفت عروس هم دارم که مولد هستند همگی میتونم درب قفس ها رو باز کنم . عروس ها همگی بیان بیرون اما لونه ها رو قفس ها نصب باشه فقط درب قفس ها باز باشه بتونند جفت ها بیان بیرون ؟ پرواز کنند شادی کنن ؟ میترسم این کارو بکنم اما جفت ها لونه ها و قفس های خودشون رو گم کنند... یک جفت مولد رام دارم که همیشه بیرون هستند و روی لونه های عروس های دیگه میرن میپرن اینور اونور روی قفس خودشون میخوابن و جفتگیری و تخم و جوجه تا حالا چندین مرتبه شده بدون مشکل بوده اگر این 5 جفت و 3 جوجه های ما که تازه دون خور شدن همگی ازاد بشن مشکل ساز میشه ؟ ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان عزیز. این جفت من فکر کنم باز دارن همون کارای دفعه قبل تخم گذاری رو می کنن. 1 هفته بعد از اولین جفت گیری 3 عدد تخم گذاشتن و اولین تخم در تاریخ 1 دی ماه بود یعنی تا امشب 22 روز گذشته البته 1 تخم رو همون چند روز اول شکستن . اینها از اون روزی که لونه گذاشتم تا همین الان روزی چندین بار جفت گیری می کنن. خیلی وقتا هم 2 تایی میان بیرون. الیته روی تخم ها می خوابن بیشتر موقع ها . نمی دونم با اینا چکار کنم ؟ تخم ها رو بردارم ؟ منتظر بمونم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)